TIBBİ SEKRETERLİK KURSU VE İŞ İMKANI

bayanagresif

EYY HAYAT GÜLÜMSE KAHRINI ÇEKİYORUM
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
35
33
Slmmm kızlar 2 gün önce tıbbi sekreterlik kursuna başladım bayaa iyi laflarla gaza geldim gittiğim kurs ismek falan değil özel bir kurs yazılırken iş garantisinin olup olmadığını sordum ilgili yerlere gönderiyoruz anlaşıp anlaşmamak size kalıyor dediler..
Kadınlar Klubünde tıbbi sekreterlik ile ilgili yazılar okudum olumlu cevap yok malesef böyle bir kursa gidip de iş bulup çalışan var mı aranızda yoksa ben fena gaza geldim de o kadar para boşuna mı gidicek yardimci olursanız cokk sevinirim şimdiden teşekkürler

Kurslar hastane ilanlarini bildikleri halde haber dahi vermiyolar ne yonlendirmesi.. Ben gecen sene aldim suan kargoda ise basladim zor yani hastaneler ozeller devletler hepsini partiler döndürüyo ki parti uyeligi bile bi ise yaramiyo.. Bende ozel bi kurstan aldm işletmenlik sertifikasiyla beraber oda gerekliymis ama bosuna oldu yani.. Formlarda sertifikalar kismini dolduruyorum o kadar.. Sağlam torpillere rağmen olmadı benim isim insallah senin olur canim hakkinda hayirlisi olsun yinede al elinde bulunsun.. :)

ilgili yerlere gondermelerıne gerek yok sen kendınden bulabılırsın ıs ımkanı zor olan bı ıs degıl en kotu ıhtımalle hastahanelere gıdıp cv nı bırak keısn bı tanesı donus yapar bende gıttım kursuna her nekadar suan baska bı alanda calıssamda

İnşaAllah canım yaa bizde bi umut gidiyoruz işte bakalım :)

İnşaAllah hepimiz gireriz güzel bir yere umutsuz gibi ama ALLAHTAN umut kesilmez bakalım :)

Lise ve üniversite mezunu o kadar çok tıbbi sekreter var onlara iş imkanı yokken kurs mezununu alacaklarını sanmiyorum. Daha farklı imkanı fazla alanlarda kurs alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…