• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıbbı genetik bölümü

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
618
269
53
Arkadaşlar yarın tıbbı genetik bölümüne randavüm var öğle saatlerinde .bir kürtajım var bebek kalp atışı başlamadığı için bütün testlerden geçmek istiyorum kan pıhtılaşma testini de bu bölüm yapar mı .bu testleri yaptırmak için aç karna mı gitmem gerekiyor

Biz eşimle gitmiştik önce yakın alrabalarinizda hangi hastalıklar var onları öğrenin mesela annenizin teyzenizin halanizin falan düdükleri olmuş mu ? Doğan çocuklarda anormallikler var mı falan bunları sormuslardi bize. Uzun uzun konuştuk sonra yaptirmaniza gerek yok demişti bize adam. Ancak bu testleri özellikle para yapan kurumlar var onlar size bişey sormuyo parasıyla neticede .

5 yıl önce ikiz gebelik kaybım oldu. Eşimlee birlikte yaklaşık 1 buçuk yıl önce pıhtılaşma ve DNA kromozom analizi yaptırdık Tıbbi Genetik bölümünde. Bizden doktorumuz istemişti bu testleri. Ancak eşiniz ve siz ayrı ayrı randevu almalısınız. Biz devlet Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdık, sonuclarimiz yaklaşık 1,5 ayda cikmisti.

5 yıl önce ikiz gebelik kaybım oldu. Eşimlee birlikte yaklaşık 1 buçuk yıl önce pıhtılaşma ve DNA kromozom analizi yaptırdık Tıbbi Genetik bölümünde. Bizden doktorumuz istemişti bu testleri. Ancak eşiniz ve siz ayrı ayrı randevu almalısınız. Biz devlet Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdık, sonuclarimiz yaklaşık 1,5 ayda cikmisti.
Bu testlerde aç mı gidilmeli

Arkadaşlar yarın tıbbı genetik bölümüne randavüm var öğle saatlerinde .bir kürtajım var bebek kalp atışı başlamadığı için bütün testlerden geçmek istiyorum kan pıhtılaşma testini de bu bölüm yapar mı .bu testleri yaptırmak için aç karna mı gitmem gerekiyor
Testi yaptırabildiniz mi? Sonuçlar çıktı mı ve ya ne zamana çıkarmış söylediler mi?

Testi yaptırabildiniz mi? Sonuçlar çıktı mı ve ya ne zamana çıkarmış söylediler mi?
Merhaba evet testlerimizi eşimle beraber verdik benim bazı testlerim çıktı hepsinin çıkmasını bekliyorum doktor ile görüşmek için tek merak ettiğim pıhtılaşma testi

Eklentiler

• 045D0EBC-FA7B-4772-A4EA-0C37A03A7DA0.webp
    045D0EBC-FA7B-4772-A4EA-0C37A03A7DA0.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 81
Back
X