Tian De Ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

hypatia_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
73
90
103
İstanbul
TianDe ile eltimin hediye ettiği inek sütlü el kremi ile tanıştım. Daha ilk kullanımımda memnun kaldım diyebilirim. Normalde sürekli kuru olan ellerim saatler geçmesine rağmen yumuşacık kaldı. Bunun üzerine dikkatimi çekti ve biraz araştırma yaptım. Katalog tanıtımında; "TianDe; çağdaş bilimsel yöntemleri ve doğu tıbbının antik formüllerini barındıran, tıbbi ürünlerin temeline dayanan özel kozmetik ürünleri koleksiyonudur" diye yazıyordu. Çin, Tibet gibi benzeri uzak doğu ülkelerinin antik formülleri kullanlılıyormuş. Ayrıca tanıtımda "temelinde gerçek, doğal bileşenler var; bitki infüzyonları (jenşen, zencefil, nilüfer çiçeği, varek bitkisi ve diğerleri), yağ eteri (yılang yılang, jenşen, biberiye, badem ve diğerleri), hayvansal bileşimler (koyun plasentası, Snake Oil (yılan yağı), köpek balığı kıkırdağı, kollajen-protein lifleri ve diğerleri), madenler (inci, gümüş, silikon ve diğerleri)" diye geçiyor.
Ayrıca Cosmetics xxxxxx sayfasında bazı ürünlerin etkileri hakkında kullanımdan sonrası ile ilgili birkaç resim gösteriliyor.
Eltim bana Antalya'dan gönderdi ancak Türkiye sayfası olarak nette bulduğum sayfası
xxxxxxx
Ürünleri henüz denemedim ama en kısa sürede denemeyi düşünüyorum. Bu arada bu ürünleri kullanmış olan arkadaşlar varsa olumlu ya da olumsuz fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
temsilici olmadan önce bi çok tiande ürünü kullandım..ve memnun olduktan sonra temsilici omayı karar verdım..ben antalyada yaşıyorum. facebookta bizim sayfamız var xxxxxxx ziyaret edebilirsiniz.her konuda yardımcı olabilirim..

TianDe şirketi Türkiye'de resmi temsilciliğini kurdu, Türk MLM (pazarlama zinciri) sektöründeki liderleri bizimle çalışmaya davet ediyoruz.Bugün, Tiande -eşsiz bir kosmetik koleksiyon sunuyor, bilim ve ileri teknolojilerinden , en son başarıları ile Tibet tıbbı geleneksel kanunları kulanarak bu kosmetik üretilyor. Firmamız kalite garanti ve iş için en iyi koşulları sunuyor. Facebookta sayfamız xxxxxx

NANO CORRECTOR- lifting etkisi .Katalog fiyatı-130 lira.
Bu ürün kolajen enjeksiyonları kullanmayı ihtiyacını ortadan kaldırır,cıldın kendi kolajen sentezini aktive eder, cılt elastikiyetini arttırır.
Sonuç yedi gün içinde göreceksınız: sıkılıştırmış cilt, belirgin yüz hatlarını !
MEZOKOKTEYL (kolajen peptid, β-glukan, glukozamin, hyaluronik asit) ve kollajenli mikrokapsüllerden oluşur.
Direkt güneş ışığından brakmayin, açık şişeleri ...+2 +10 C saklayin.
% 100 doğal!
% 95 aktif madde!
Koruyucular yok!
NANO CORRECTOR TİANDE- botoks etki yaratır (kırışıklarından kurtulun) Katalog fiyatı-130 lira
NANO CORRECTOR transdermal kompleks Botoks etki - yüksek konsantrasyonlu olan, iki yüksek doğal ürünler.
Yan etkileri ve cilde zarar vermeden bu tür "Botox" olarak enjeksiyon yapmadan - etkili alternatif. Yerel miorelaxation gerçekleştirir, kırışıklıklar neden olan kollajeni uyarır.Sonuç yedi gün içinde görebilirsınız: yüz ifadeleri koruyarak kırışıklıkları 2-3 kat azaltır.
MEZOKOKTEYL (Heksapeptit-3, tripeptid-5, hyaluronik asit) ve mikrokapsüller Botulinum toksin oluşur.
Direkt güneş ışığından koruyun, açık şişeleri ... +2+10 C saklayın.
% 100 doğal!
% 95 aktif madde!
Koruyucular yok!

Anti-Selülit kremi şilli(chilli) biber yağ ile . Katalog fiyatı-37 lira"Portakal kabuğu" etkisi gideriyor ve inceltiyor.Şille biberi yağ ile özel anti-selülit kremi cildin yağ ve su metabolizması normale dönüştürür, kan dolaşımını hızlandırır ve lenf akışını ve hücresel metabolizmayı uyarır.
"Portakal kabuğu" ortadan kaldırmak ve dokularda mikro geliştirmek için kullanılır.
Şilli(chilli)biber yağ ile karın için maske(SPA-teknoloji).Katalog fiyatı-8 lira.
maske çeşitli şekillerde çalışır:
- Etkili yağlar yakar;
- Cilt dokusu pürüzsüzleştirir;
- ''Portakal kabuğu'' ortadan kaldırır;
- Drenaj yapar , aşırı sıvı ve toksinlerden arındırır;
- Güçlendirir ve cildi sıkılaştırır.
Uygulama: İki hafta boyunca her gün maske uygulanması tavsiye edilir. Problem bölgeye uygulayın ve 15-20 dakika bekleyin.
Maske uygulandıktan sonra etkisini artırmak için Şilli kremi uygulayın.
Selülit tuzu Şilli biber yağ ile (pürüzsüz bir cilt etkisi) .Katalog fiyatı-10 lira
Tuz metabolik süreçleri hızılandırıyor , toksinlerden arındırıyor,, "portakal kabuğu etkisi" kaldırıyor, kan dolaşımını aktif hale getirmek için yardımcı oluyor, elastikiyet ve cilt tonunu iyileştiriyor.
Uygulama: problemli bölgeye masaj uygulayın.Yakıcı.

''Tibetan Herbs'' Yoğun sistem, göz çevresi için.Katalog fiyatı-50 tl . Maske(100 disk) ve Bitkisel esans(10 ml)
Çift gençleştirme.
Maskesinin ultrasoft temelinde biyolojik aktif maddeler sayisinde göz çevresindeki cildi yenilime sağlar ve esnekliğini artırır. Anında şişlikleri giderir ve kırışıklıkları görünürlüğünü azaltır.Bitkisel esans - sardunya yağları, gül ve lavanta özleri sayisinde maskesi etkilerini güçlendiren, uzun süreli etki gösterir.
10-15 gün boyunca günde 1 defa maske kullanmak öneriliyor, daha sonra haftada 2-3 kez.
15-20 dakika göz kapaklarında maske uygulayın, sonra maskeyi çıkarın, su ile yüzünüzü yıkayın. Sonra küçük bir miktar bitkisel esansı göz çevresinde sürün.Yikanmayın.
Tahriş olmuş veya iltihaplı cilt için kullanmayin. Gözlere temas etmesi halinde bol su ile durulayın.

Mezoroller-Enjeksiyonu olmadan gençleşeceksınız.Katalog fiyatı-99 lira
Masaj rulo( mezoroller) - enjeksiyon yöntemleri bir alternatif. MTS-Roller microneedles (deri tabakasına zarar vermeden) 0.2 mm derinliğe kadar iğneler cılde nüfuz eder, elastin ve kolajen üretimini uyarır. Dolaşımını artırıyor, deri içine biyolojik olarak aktif maddelerin emilimini verimliliğini artırıyor.
Uygulama: (alın, burun, yanaklar, dudaklar çevresi, boyun) bölgede etki bölgesi bölün. Bunların her biri, her iki yönde de çapraz sonra yatay, dikey mezoroller ile 10 kere uygulayin.

Düzenleyici Yüz Maskesi
Çençleştiriyor.
Eşsiz kilit sistemi sayesinde, rahatça yüze uyan maskesi. Sıkma etkisi sağlayarak, kırışıklıkları, ince çizgiler pürüzsüzleştirir, cildin elastikiyetini geri yükler, yapısını geliştirir. Bitkisel özler nem ile cıldi besler, güçlendirir, antioksidan koruma sağlar.
Yaşlanma belirtileri 35 yaştan itibaren uygulayin.Bir mask 2-3 defa uygulanabilir.fiyatı-11 lira
Kristal Deodorant Natural Veil (ter kokusu doğal koruma)
Orijinal volkanik dağ% 100 doğal , doğal bir bakteriyostatik . Güçlü bir absorban,kokusu olan bakteri yok edyor. Kendine özgü bir kokusu vardır ve hiçbir parfüm içermiyor.Vücut için tamamen zararsız, zararlı kimyasal maddeler içermez, gözenekleri engellemez. Erkekler hem de kadınlar için uygundur. Tıraş sonrası tahriş ve iltihabı giderir. Herpes(uçuk) tedavisinde kullanır ve yaraları kurutur.. Tamamen alünit mineralinden oluşur.Çok ekonomik ,1 seneye kadar yetiyor. Katalog fiyatı-61 lira.

Kritik günler için ped "Nefrit ferahlık" (kadın hastalıkları tedavisinde yardımcı olur)
Ped - 19 şifalı bitkiler fitokompozisyonu FCM (karabiber yağı , papatya, aslankuyruğu, Sophora sarımsı ,kadife Amur ve diğer ) içerir.
Tedavisi sırasında, jinekolojik hastalıkların önlenmesi ve tedavi sonuçlarını kontrol etmek için.Günlük ped(20 adet)-fiyatı-16 lira,günlük super ince(18 adet)-fiyatı-17 lira,mentollü super ince(18 adet)fiyatı-15 lira,kritik gece(10 adet)fiyatı-15 lira,günlük aloe özlü ped(20 adet)fiyatı-16 lira. Ve daha 600 dan fazla ürünümüz var.Turkie her hangi bi şehir kargo gönderiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…