TianDe ile eltimin hediye ettiği inek sütlü el kremi ile tanıştım. Daha ilk kullanımımda memnun kaldım diyebilirim. Normalde sürekli kuru olan ellerim saatler geçmesine rağmen yumuşacık kaldı. Bunun üzerine dikkatimi çekti ve biraz araştırma yaptım. Katalog tanıtımında; "TianDe; çağdaş bilimsel yöntemleri ve doğu tıbbının antik formüllerini barındıran, tıbbi ürünlerin temeline dayanan özel kozmetik ürünleri koleksiyonudur" diye yazıyordu. Çin, Tibet gibi benzeri uzak doğu ülkelerinin antik formülleri kullanlılıyormuş. Ayrıca tanıtımda "temelinde gerçek, doğal bileşenler var; bitki infüzyonları (jenşen, zencefil, nilüfer çiçeği, varek bitkisi ve diğerleri), yağ eteri (yılang yılang, jenşen, biberiye, badem ve diğerleri), hayvansal bileşimler (koyun plasentası, Snake Oil (yılan yağı), köpek balığı kıkırdağı, kollajen-protein lifleri ve diğerleri), madenler (inci, gümüş, silikon ve diğerleri)" diye geçiyor.
Ayrıca Cosmetics xxxxxx sayfasında bazı ürünlerin etkileri hakkında kullanımdan sonrası ile ilgili birkaç resim gösteriliyor.
Eltim bana Antalya'dan gönderdi ancak Türkiye sayfası olarak nette bulduğum sayfası
xxxxxxx
Ürünleri henüz denemedim ama en kısa sürede denemeyi düşünüyorum. Bu arada bu ürünleri kullanmış olan arkadaşlar varsa olumlu ya da olumsuz fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Ayrıca Cosmetics xxxxxx sayfasında bazı ürünlerin etkileri hakkında kullanımdan sonrası ile ilgili birkaç resim gösteriliyor.
Eltim bana Antalya'dan gönderdi ancak Türkiye sayfası olarak nette bulduğum sayfası
xxxxxxx
Ürünleri henüz denemedim ama en kısa sürede denemeyi düşünüyorum. Bu arada bu ürünleri kullanmış olan arkadaşlar varsa olumlu ya da olumsuz fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: