- Konu Sahibi Nassilyani
doğum kilolarımı aşırı derece kafama takmış durumdayım kim ne derse deniyorum.ama tatlı krizlerimi engelleyemediğim için zayıflayamıyorum..ok iddalı bi diyet planlıyorum ama 3 gün sonra yeniden bitiyo.tam da benim ihtiyacıma karşılık gelen ve benim gibi tembeller için bişey araştırırken bu ti ji bantı buldum.hemde bir paket değil iki paket aldım.ürün çok iddaalı ama sadece yalan dolan bant yapışmıyo bile derinize iade etmek için aradım
-bu bantlar yapışmıyo dedim
-biliyoruz bu konuda sikayet var ama yara bantıyla yapıştırn sizin nem oranınız yüksek dediler.yara bantıyla yapıştırdım zerre kadar iştah kesmiyo ben ona para verdim diye yememe içmeme dikkat ettim ama sadece 1 kg verdim ama o 1 kg tamamen kendi çabam oysa metabolizmamın hızlanmış olması ve o diyetle en az 3 kg vermem lazımdı.konuyu açmamdaki amacım benim param çöpe gitti sakın ha arkadaşlar siz almayın
-bu bantlar yapışmıyo dedim
-biliyoruz bu konuda sikayet var ama yara bantıyla yapıştırn sizin nem oranınız yüksek dediler.yara bantıyla yapıştırdım zerre kadar iştah kesmiyo ben ona para verdim diye yememe içmeme dikkat ettim ama sadece 1 kg verdim ama o 1 kg tamamen kendi çabam oysa metabolizmamın hızlanmış olması ve o diyetle en az 3 kg vermem lazımdı.konuyu açmamdaki amacım benim param çöpe gitti sakın ha arkadaşlar siz almayın