Merhaba arkadşlar thy part tıme olarak üni öğrncilerni iş imkanı sundu. Bnde cv yoldm cevap geldi. çağryolar bni. Fakat ne yapacağım konsnda hiç bir bilgim yok yardmcı olabilen varmı acba
bende kabin memurluğu için thy'na başvurdum tüm kriterler uyuyor fakat yabancı dil yok yinede şansımı denemek için başvuru yaptım.içinizde kabin memuru var ise mülakat aşamalrını çok merak ediyorum ingilizce sorular zormu onun dışında ne tarz sorular yönletiyorlar, ilk görüşmeye giderken ne giyinmeli
lütfen yanıtlarınızı bekliyorum
ben çat pat ingilizce konuşanları bile aldıklarını duydum ama torpil ile.oda bende olmadığına öre işim çok zor ingilizce bilmiyorum bu işide kaçırmak istemiyorum kursa gidecek vakit yok evde çalışmaya başladım yeterli geleceğini sanmıyorum ama denedim olmadı derim hiç olmazsa
görev başındayken ingilizceyi dört dörtlük gerektirecek durumlar oluyormu?
ben de çalışma saatleri konusuna takıldım...mesela günde 8 saati yasal olarak geçememeleri lazım...o halde nasıl ayarlanıyor bu vardiya işi? mesela aynı gün mü diyorlar su gün su saatlerde burdasın diye? ben de basvurdum ama kafam karısık... cünkü çicegi burnunda bir anneyim ve haliyle calısma kosulları cokkk önemli...tabi yavrumun gelecegi için maaş da önemli? bunlarla ilgili bilgisi olan?
canım benim çok sagol, işte ihtiyacım olan detaylı acıklama buydu opuyorumnanaktan
ben zaten oglum sayesinde neredeyse hiç uyumuyorum:teytey:
ama şaka bir yana gerçekten zor gibi görünüyor...
ingilizce kesin gerekiyor arkadaşım.. çat pat konuşup torpille giren de sonun da diğer çalışanlara rezil oluyor.. çin seferleri dışında tüm uçuşlarda ortak dil ingilizce.. yani adam amerikalı alman italyan fransız hepsi ingilizce konuşuyor. yolcunun bi sıkıntısı olsa ne bileyim mesela transit yolcu aktarmayla ilgli bişey soracak ne diceksin dur ben anlamıyorum arkadaşlar bi ilgilenin mi diceksin? ya da acil bi durumda, kolu uyuşuyor nefes darlığı yaşıyor midesi bulanıyor........ sen inanıyor musun ingilizce bilmeyen birinin idare edebileceğine??? ayrıca zaten sınavlarda amerikalılar ingilizler vs oluyor mülakatta anlamıyorsan konuşamıyorsan bi çizik... elenirsin... ha unutmadan çok keyifli tarafları olduğu gibi canından bezdirecek tarafları var hostesliğin, ordan burdan duyduğunuz renkli taraflarına kanıp kaptırmayın kendinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?