- 18 Ekim 2016
- 4
- 4
- 36
- 40
- Konu Sahibi alwaysmille
-
bende bugün bir leke merkezine muayeneye gitti. Lekelerim yüzeye yakın ve uzun bir geçmişi olmadığından işlem kolay sonuç verir denildi. Lavien (Thulium) lazer yaptırıp yaptırmama konusunda karasızım. tek seans diyorlar ama %50 %70 arası net iyileşmeden bahsettiler. belki 2. seansa sarkabilir de denildi. 3 seanstır karbon peeling yaptırıyorum ama hiç bir faydasını göremedim.
merhaba relaxi henüz pişman olmadım yaptırmadan önce çok düşündüm iş hayatına devam edebilirsin dediler ama ben o halde işe gelmek istemedim şöyle tarif edeyim kahve ile maske yapmışsınız gibi bir görüntü oluşuyor lazerle atış yapılan yerlerde beyazlık ben çarşamba yaptırıp pazartesiye kadar evden çıkmadım 5 günde döküldü ama hala var ancak bugün insan içine çıkabileceğimi düşündüm lazer sonrası nemlendirici ve antibiyotikli bir krem kullanıyorum bugün işe gelirkende güneş koruyucu sürdüm yüzdeki beyazlıkları görünce endişeye kapıldım ama bu iyileşme sürecinde hepsi normale dönüyor 3 .hafta sonunda göreceğiz şu an %50 lik açılmayı hissedebiliyorum gerisini göreceğiz doktorum eğer gerekli verimi alamazsak 2.seansı ücretsiz yapacak .Tavsiyem yaptıracağınız kişinin doktor olmasımerhaba,
geçmiş olsun asi41.
işlem sonrası 5. günde artık işe veya sosyal yaşantıya dönecek kadar yüzündeki kabuklanma geçti mi?
yani işlemden kaç gün sonra normal iş hayatına devam edilebilir?
bu lazer işlemini yaptırdıktan sonra pişman oldunuz mu? yok sonuçlarından memnun musunuz?
bende bu işlemi yaptırmak için birkaç yerle görüştüm.
Genel olarak sizin söylediğiniz gibi;
1- lekenin %50-90 oranında iyileşebileceğini,
2- işlemin 15-20dk kadar süreceğini,
3- işlem sonrası ilk 2 saat çok ciddi şekilde yüzde yanma hissedildiğini,
4-daha sonra yüzde siyah siyah kum gibi kararmalar olacağını ve 3. ile 5. günün sonunda tüm siyahlaşmış derilerin kum gibi döküleceğini,
5-tam sonuçlarının da 3 hafta sonra ortaya çıkacağını söylemişlerdi.
tekrar geçmiş olsun.
gelişmelerden bizleri de haberdar ederseniz seviniriz.
Cevap için çok teşekkürler. İnşallah 2. seansa gerek kalmadan tüm lekelerinizden kurtulursunuz.merhaba relaxi henüz pişman olmadım yaptırmadan önce çok düşündüm iş hayatına devam edebilirsin dediler ama ben o halde işe gelmek istemedim şöyle tarif edeyim kahve ile maske yapmışsınız gibi bir görüntü oluşuyor lazerle atış yapılan yerlerde beyazlık ben çarşamba yaptırıp pazartesiye kadar evden çıkmadım 5 günde döküldü ama hala var ancak bugün insan içine çıkabileceğimi düşündüm lazer sonrası nemlendirici ve antibiyotikli bir krem kullanıyorum bugün işe gelirkende güneş koruyucu sürdüm yüzdeki beyazlıkları görünce endişeye kapıldım ama bu iyileşme sürecinde hepsi normale dönüyor 3 .hafta sonunda göreceğiz şu an %50 lik açılmayı hissedebiliyorum gerisini göreceğiz doktorum eğer gerekli verimi alamazsak 2.seansı ücretsiz yapacak .Tavsiyem yaptıracağınız kişinin doktor olması
karbon peelingin seans fiyatı 300 TL. 250 TL olan yerlerde var. ama dediğim gibi sonuç alamadım. Dr umla tekrar konuştum. sonuç alamadığımız için ne kadar üzgün olduğumu anlattım. Oda lavieen lazeri ücretsiz yapacak. daha önce verdiğim ücretlere karşılık. aşağıda arkadaşın dediği gibi en kötü ihtimalle %70 geçer ama oldu ya cilt farklılıklarından dolayı belki 2.seansı yapabiliriz dedi. bana da iyileşip çalışma ortamıma dönebilmem adına 5 günlük bir süre gerektiğini söyledi. yaptırıp göreceğiz bakalım. hadi hayırlısı :)Fiyat olarak ne söylediler size....
Son gelişmeleri bize bildirir misin yüzün ne durumdamerhaba relaxi henüz pişman olmadım yaptırmadan önce çok düşündüm iş hayatına devam edebilirsin dediler ama ben o halde işe gelmek istemedim şöyle tarif edeyim kahve ile maske yapmışsınız gibi bir görüntü oluşuyor lazerle atış yapılan yerlerde beyazlık ben çarşamba yaptırıp pazartesiye kadar evden çıkmadım 5 günde döküldü ama hala var ancak bugün insan içine çıkabileceğimi düşündüm lazer sonrası nemlendirici ve antibiyotikli bir krem kullanıyorum bugün işe gelirkende güneş koruyucu sürdüm yüzdeki beyazlıkları görünce endişeye kapıldım ama bu iyileşme sürecinde hepsi normale dönüyor 3 .hafta sonunda göreceğiz şu an %50 lik açılmayı hissedebiliyorum gerisini göreceğiz doktorum eğer gerekli verimi alamazsak 2.seansı ücretsiz yapacak .Tavsiyem yaptıracağınız kişinin doktor olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?