Lekeler, Çiller Thulim lazerle leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

dalim92

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
1
0
32
Merhaba bugün sizinle thulim lazer deneyimimi anlatıcam.buraya yazmaktaki amacım uzun bir leke süreci geçirdim ki benim gibi birçok insan vardır buna eminim çünkü bende çok arastırdım onları çok iyi anlıyorum lekelerim(alın ortası .yanak .çene )

3 yıl leke tedavisi gördüm .yüzümde bir anda tatilde lekeler oluştu.öyle böyle değil büyük büyük lekeler.daha sonra picosil ile bi dermatolog tarafından leke tedavisine başladım.ilk sene 8 seans yaptırdım ve bunu prp iye kombine ederek yaptı dr hanım.sonuç gayet etkiliydi.ama yaz gelince lekeler tekrar belirginlesiyordu.ama çok fazla değil.melazmaydı çünkü drençli lekelerdi.dr hanım cildimi yıpratmadan açtı çok başarılı ve ilgili bir dr kendisi bu arada.bu arada cilt yapım kuru hassas bir cilt yapısına sahibim.nese kalan 2 senede kışları 2 seans pico +prp yaptı dr hanım.tabi bu arada çene bölgemde sivilcelenmelerm başladı.onun içinde dr hanım lazeri kullndı biraz soyulma oldu ve geçti tek seansta.artk bu sene gitmicektim çünkü sıkılmıstım artık kışın yaptr yazın belli olsun .bide artık ailem yeter uğraşma artık yüzünle diyodu haklılar çünkü 3 yılda baya para döktü onlar ama gittiğim klinik pahalı paragöz bir klinik değil iyiki tanımısm dr hanımı.. nese havalar ısınmaya başlayınca tekrar belli olmaya başladı artık psikolojim bozulmustu çok belli olmuyodu ama rahatsız oluydum artık .snra thulim cihazını arastırdım ve dün gidip başka bir ünlü dr a gittim.gördü inceledi geçmesimi dinledi.oda bunun melazma oldğunu tek seans thulim 2 kontrol seklinde thulim karar verdi.ve dün yüzüme uyuşturucu bir krem sürüldü .daha snra thulim uygunldı çenem daha koyu olduğu için çeneme biraz daha fazla uyguladı.yapılırken biraz acı oluyo işlem bittikten snra yüzünüz kıpkırmızı ve acı devam ediyo 2 saat snra geçti .ama ben ağrı kesicide aldım .şuan yüzüm kırmızı bol bol krem sürüyorum sonuçları yazarım.

Yaklaşık 5 ay once thulim lazer yaptırdım. 4 seans paket olarak ama resimlerde gorulduğu üzere hiçbir işe yaramadı.Hem para hem zaman kaybı hem de cildim daha hassalaştı leke tedavisi için etkili oldugunu düşünmüyorum. Bu konuda mağdur olmamanız adına zaman ayırıp buraya da yorumumu bırakıyorum.Tavisye etmiyorum.

Eklentiler

• 5832D001-5566-4571-B73C-4F54585A4396.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 3.163
  • 489167E0-F32E-47A3-A178-56AF442A95D1.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 2.319
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…