• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thomas twın2 kullananlar var mı?

alimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
84
0
86
Manisa
Arkadaşlar su filtreli makina düşünüyorum iyilerin içerisinde en uygunu thomas sadece turbo başlığı yok onuda ayrıca alabiliyormuşsunuz?1180 tl thomas turbo başlığı 250+kdv bu makinayı kullanan arkadaşlar şikayet ve memnuniyetlerini yazabilirler mi?

Aslında phılıpsın ergonomik modelini alıcaktım herkes sulu model al diyor...İhlas,libelle...çok pahalı...:çok üzgünüm:

Çok teşekkürler...

thomas twint2 modelini 1 yıl önce aldım,Çalışıyorum,2 ay evde yoktum,toplam 10 ay kullandım, acı gerçekle sonunda karşılaştım.. Haftada 1 çalıştırıyorum çünkü sulu bir makina olduğu için pratik değil, hantal,kullanımı zor.Halıların üzerindeki kıl,tüy,ip gibi şeyleri almıyor. Dövme başlığı varmış yeni öğrendim 250+kdv. Öncelikle sulu sistem makineyi kimseye tavsiye etmiyorum,temizliği ayrı bir dert, cam kırığı gibi ani durumlarda kullanamazsınız(kızım koş süpürgeyi getir sözünü unutun) , çünkü önce içini hazırlamak, sonra da mıncık mıncık elinizle temizlemek zorundasınız.Tüm işinizi bitirip kısa sürede temizliğini yapmak gerekiyo,' yarın da şu odayı süpürürüm ay yoruldum' deyip öylece bırakıvermeyin sakın, çok pişman olursunuz.İçini temizlemezseniz lağım gibi kokuyor. 2 kez koltuk yıkadım ikincide başlık çatladı,o da garanti dışı.Tüm bunlar bir yana işin asıl can alıcı noktası,(ben de yeni öğrendim ve şoke oldum) 8-10 ay içinde bilmem kaç ödüllü! filtreler eskiyo ve emiş gücünün azalmasından haznesine su vermeye, pis suyu dışarılara fışkırtmaya kadar bir sürü problem çıkartıyo. Servisi ve merkezi arıyorsunuz,size otomatiğe bğlanmış gibi gelip bakmaya bile tenezzül etmeden 'filtreler eskimiştir değişmesi gerekiyo' diyolar. 'garantisi var değiştirin deme gafletinde bulunmayın,ödüllü! filtremiz 65 tl'cik, garanti kapsamında değil,bunu kuruluma gelen servis de söylemiyo.Sanırım amaçları filtre satmak.Makineye verdiğim 1300 tl'ye mi yanayım,10 ayda bir değişecek filtreye mi yanayım? bu makinayı uzun yıllar kullanırım Alman malı sağlam olur demiştim, yanılmışım,3-4 yılda bir bir süpürge parasını ödüllü! filtrelere verecek gibiyiz. Ben yandım siz yanmayın, filtreler ve aparatlar garanti dışı olduğu sürece almayın.

ayni çok teşekkürler bende kararsız kaldım alıyım mı almayayım mı diye fakirinde yeni çıkmış temizlik robotu sen sulu süpürge alma diyiyorsun o zaman phılıps ergonomik modeli var onu alıyım...

canım bende ilk çıkan modelinden almiştim sanırım t1 olanı

benim eşim çok araştırıp aldı memnunum güzel temizliyor bir sorun yok şimdilik ama

tabi biraz büyük olmasını bende sevmemiştim

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler thoması eledim sahiden de büyük ihlası düşünmüyordum fakir yeni bir temizlik robotu çıkarmış sadece turbo başlığı yok yani döverek temzilemiyor ama görünümü hafif gibi duruyor acaba bunu kullanan var mı..Belki sonra turbo başlığını üretirler kimbilir...

fakir temizlik robotu prestige aquawelt

kızlar ben thomas twın2 1.100 tl ye 12 taksit buldum almayı düşünüyorum...Ayni seni yazdıklarında düşündürüyor beni fakat bende çoçuk oladığı için ev kirlenmiyor..Haftada 1 gün onunla temizleyecemm..Sonra Günlük temizlik için şu dik süpürgelerden almayı istiyorum..

kızlar ben thomas twın2 1.100 tl ye 12 taksit buldum almayı düşünüyorum...Ayni senin yazdıklarında düşündürüyor beni fakat bende çoçuk olmadığı için ev kirlenmiyor..Haftada 1 gün onunla temizleyecemm..Sonra Günlük temizlik için şu dik süpürgelerden almayı istiyorum..

Back
X