Thierry Mugler Angel

morphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
352
21
68
Merhabalar bu parfümü deneyen,kullananların görüşlerini alabilir miyim?
Gene bıktım parfümlerimden yeni bir koku arıyorum,bir türlü hani olur ya bu koku işte tam benlik dersiniz ve artık hep onu kullanırsınız bulamadım gitti : (
sadece body shop'un vanilyalı vücut spreyini kullanıyorum ve çok seviyorum ama parfüm arayışıdayım hala..
bu bahsettiğim parfümü d&p ya da benzeri bir yerde bulabilir miyim,numarasını bilen var mıdır?
ayrıca anlaşıldığı üzere vanilyalı ve hafif kokulardan hoşlanıyorum .Light blue kullandım ama keskinliği çok rahatsız etti.yani her türlü önerilerinize de açığım elimden tutup yol gösterin ne olur

Çok sevdiğim yıllar önce uzun bir zaman vazgeçemediğim bir kokudur ta ki eşimin bu kokuyu bir türlü sevememesine kadar :44:

Yanık şeker gibi kokar çok tatlı bir kokudur ama ağırdır aynı zamanda herkes beğenmeyebilir yinede iddialı bir kokudur bence..

Fakat sen light blue dan söz etmişsin 2 kokunun birbiriyle tamamen alakasız olduğunu söyleyebilirim.Chopard casmir'i önerebilirim ilk sıktığında biraz ağır gelebilir ama durdukça buram buram vanilya kokar kendisi ,ilk önce teninde denemeni tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir az da olsa

çok teşekkürler
deneyeceğim dediğiniz kokuyu da en kısa zamanda ve sonuçları buraya yazarım :)

Bir açık parfümerici de denedim canım ve ağlamak istedim
resmen hacı yağı gibiydi ve çok ağırdı, acaba açıkta çok farkettiğinden mi böyle oldu ne dersin ?
çok heveslenmiştim buna ,görmen lazımdı satıcı koluma sıktıktan sonraki yüzümün düşmesini mağazadan yaşlanarak çıkmamı falan haha

Son düzenleme:
tbs vanilya ben de kullanıyorum.angel hayatımda duyduğum en berbat koku(tabi benim parfüm zevkime göre.beğenenler olabilir) yves rocher vanilla da kullanıyorum.beğeneceğine eminim.bir bak istersen...

Bence gerçekten kötü bir parfüm. Çok kalıcı ama ilginç bir benzetme olacak da tarçınlı-cevizli kek gibi kokuyor. Şu an elimde 50 ml var ve takas etmeye çalışıyorum hatta.

tbs vanilya ben de kullanıyorum.angel hayatımda duyduğum en berbat koku(tabi benim parfüm zevkime göre.beğenenler olabilir) yves rocher vanilla da kullanıyorum.beğeneceğine eminim.bir bak istersen...

canım orjinalini hangi mağazalardan alabilirim ve fiyatı ne kadar acaba ? ^^

canım orjinalini hangi mağazalardan alabilirim ve fiyatı ne kadar acaba ? ^^
canım yves rocher tbs gibi bir mağaza.tamamen doğal ürünler.forum bornovada var benim bildiğim.avm lerde vardır.internetten nerelerde olduğuna bakabilirsin.bana belçikadan hediye gelmişti.sanırım 100ml 30 tl civarı....

Son düzenleme:
eveet ,gelelim en son ne yaptım.
gittim lola,lolita,belle dopium(nefret ettim ondan) ,ne kadar koku dendiyse denedim kaç gündür ,vanilyadan da vazgeçtim çünkü başka bir kokuya vuruldum sonunda! çok mutluyum gözlerim böyle dolu dolu
Yazın Burberry'nin yanılmıyorsam london parfümünü bir ara denemiştim hoş gelmişti ama yaz için ağır olacağını düşünmüştüm ayrıca yaz parfümüm bellidir: DG light blue ,kalmış burberry aklımda ama.
artık bugün pes etmiş durumdayken Burberry'i gördüm bir deneyeyim dedim ve weekend'e bittim,nasıl güzel bir kokusun sen ,nasıl ?!
birde tenime cuk oturdu,arkadaşımda sıktı bir yemek yedik sonrasında benim bileğim daha güzel kokuyordu
aldım böylece,darısı hala 'o parfümü' arayan arkadaşlara,umarım en kısa zamanda bulursunuz ^^
tüm yardımcı olan,yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ! :)

Son düzenleme:

Biraz geç yazdım sanırım canım..Söylediğim gibi herkesin beğenmeyebileceği bi kokudur kendisi :))

Ya senin hoşuna gitmemiştir,ya teninle uyum sağlamamıştır,tabi ki orjinaliyle aynı değildir ama benziyodur gene de en azından fikir sahibi eder ki senide etmiş....

beğendiğin bi koku bulduğuna sevindim canım,güle güle kullan....

Teşekkürler canım :) tenime gitmedi herhalde ,yine de bir fikrim oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…