Thierry Mugler Alien Essence Absolue kullanan var mı?

bambinom

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1
1
16
İstanbul
Arkadaşlar thierry mugler alien essence absolue kullanmaya başladım Alien kalıcılığı ile bilinen bi koku olduğu için bu yeni ürünü beğenince gözüm kapalı aldım fakat ben mi yanılıyorum sorun bende mi bilmiyorum ama böylesine özel bi koku kalıcı değil ! koku tenle alakalı tabi ama böyle bi sonuç beklemiyordum. Kullanan ve bu durumdan şikayeti olan var mı acaba? iade şansım falan da varmı hiç bilmiyorum, açıkcası bu kadar para ödeyip böyle bişeyle karşılaşmak üzücü

AYY CİDDİMİSİNZ BENDE ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM YORUMLARDA COK COK KALICI FARK EDİLİR BİR PARFÜM OLDUGU YAZIYORDU :s NE YAPTINIZ KULLANMAYA DEWAM ETTNIZ MI MERAK ETTİM

Bende alien var ama almadan önce onuda denemiştim testerı çok kalıcıydı bütün bi gün kolumdan çıkmamıştı kokusu belki teninize uymamış olabilir

Bende alien var ama almadan önce onuda denemiştim testerı çok kalıcıydı bütün bi gün kolumdan çıkmamıştı kokusu belki teninize uymamış olabilir
sizde parfüm konusunda oldukca tecrübeli birine benziyorsunuz :)) bugüne kadar kullandgnz zaman en cok begenilen sorulan parfümünüz hangisiydi merak ettim ?? :)) bide sey sorcam alien mor şişe edp edt koku fark ediyor mu acaba kararsız kaldımm

Teşekkürler tecrübe demeyelim de merakımdan kaynaklı sanırım.En son chanel chance ı aldım ondan öncede alien edp almıştım bu son aldığım kokular çok soruluyor alien ağır bi parfüm chance daha hafif ama etraftan hissediliyor tabiki alien edp yi biliyorum edt yi denemedim ama kalıcılık açısından edp her zaman daha iyidir

orjinal lık acısından güvendiginz siteler hangisi peki nerden alıyorsnz siz_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…