Arkadaşlar dolaptan taşmaya başlayan kıyafetlerimi satışa çıkarıyorum....
zaten çok fazla kıyafetim olduğu için takas düşünmüyorum...
giysiler ve ayakkabılar çok iyi durumdadır... kesinlikle defolu, delik, tüylenmiş, çok yıpranmış kıyafet satışa konulmamıştır...
gönül rahatlığı ile işe giderken bile kullanabilirsiniz...
önce bir kısmını ekliyorum ki; herşey birbirine karışmasın... sonrasında eklemelerle devam edeceğim...
bir sıkıntınız olursa bana özelede buraya da yazabilirsiniz, ürünlerimin arkasındayım ve gönül rahatlığı ile satış yapıyorum...
hayırlı satışlar olsun hepimize
Hayirli olsun cNim resimleri gorelim :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pembe elbise;siyah ceket;kahverengi sifr kol atlet sanirim;renkli elbise de warya krem renkli falan onlarin bedeni nedir????Eki Görüntüle 1159720 Eki Görüntüle 1159722 Eki Görüntüle 1159719 Eki Görüntüle 1159721 Eki Görüntüle 1159714 Eki Görüntüle 1159718 Eki Görüntüle 1159711 Eki Görüntüle 1159706 Eki Görüntüle 1159704 Eki Görüntüle 1159703 Eki Görüntüle 1159702 Eki Görüntüle 1159701 Eki Görüntüle 1159709 Eki Görüntüle 1159723
besmele çekesim geldi vallahi:))))))
ne stresli işmiş
Pembe elbise;siyah ceket;kahverengi sifr kol atlet sanirim;renkli elbise de warya krem renkli falan onlarin bedeni nedir????
pembe elbise mangonun... M beden yazıyor ama kalıbı çook geniş canım... bel çevresi 100 cmölçtüm sabah
siyah olan hem elbise hem ceket gibi kullanılabiliyor.L beden-
kahverengi sıfır kol atlat dediğin sanırım uçuk yeşil olan sanırım...38-40 bedene olur.... efil efil bir kumaşı var, penye falan değil canım... polyester gibi
krem elbise herry marka 42 beden... üst kısmı yumuşak pamuklu bir kumaş, alt kısmı keten gibi... en alttan etek genişliği ayarlanabiliyor..
Canm ben 44bedenim.sen resimleri ekle bana olabilcek olan varsa pnt etek elbise artik ne warsa soyleyiver ben bakayimm..o bel cewresi 100olan olabilir sanirim
Canm ben 44bedenim.sen resimleri ekle bana olabilcek olan varsa pnt etek elbise artik ne warsa soyleyiver ben bakayimm..o bel cewresi 100olan olabilir sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?