• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

THhALiA06'nın Butiği "38-46 beden giysiler ve ayakkabılar"/satış durdurulmuştur..

THhALiA06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
1.494
153
103
Ankara
Arkadaşlar dolaptan taşmaya başlayan kıyafetlerimi satışa çıkarıyorum....

zaten çok fazla kıyafetim olduğu için takas düşünmüyorum...

giysiler ve ayakkabılar çok iyi durumdadır... kesinlikle defolu, delik, tüylenmiş, çok yıpranmış kıyafet satışa konulmamıştır...

gönül rahatlığı ile işe giderken bile kullanabilirsiniz...

önce bir kısmını ekliyorum ki; herşey birbirine karışmasın... sonrasında eklemelerle devam edeceğim...

bir sıkıntınız olursa bana özelede buraya da yazabilirsiniz, ürünlerimin arkasındayım ve gönül rahatlığı ile satış yapıyorum...

hayırlı satışlar olsun hepimize:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirli olsun cNim resimleri gorelim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$Fotoðraf0857.jpg $Fotoðraf0854.jpg $Fotoðraf0860.jpg $Fotoðraf0864.jpg $Fotoðraf0871.jpg $Fotoðraf0869.jpg $Fotoðraf0875.jpg $Fotoðraf0878.jpg $Fotoðraf0879.jpg $Fotoðraf0883.jpg $Fotoðraf0885.jpg $Fotoðraf0891.jpg $Fotoðraf0877.jpg $Fotoðraf0849.jpg

Arkadaşlar dolaptan taşmaya başlayan kıyafetlerimi satışa çıkarıyorum....

zaten çok fazla kıyafetim olduğu için takas düşünmüyorum...

giysiler ve ayakkabılar çok iyi durumdadır... kesinlikle defolu, delik, tüylenmiş, çok yıpranmış kıyafet satışa konulmamıştır...

gönül rahatlığı ile işe giderken bile kullanabilirsiniz...

önce bir kısmını ekliyorum ki; herşey birbirine karışmasın... sonrasında eklemelerle devam edeceğim...

bir sıkıntınız olursa bana özelede buraya da yazabilirsiniz, ürünlerimin arkasındayım ve gönül rahatlığı ile satış yapıyorum...

hayırlı satışlar olsun hepimize:34:

Bende bekliyorum resimleru 40beden tunikler ve 44 beden herseye talibim..

Pembe elbise;siyah ceket;kahverengi sifr kol atlet sanirim;renkli elbise de warya krem renkli falan onlarin bedeni nedir????

pembe elbise mangonun... M beden yazıyor ama kalıbı çook geniş canım... bel çevresi 100 cm:1: ölçtüm sabah:1:

siyah olan hem elbise hem ceket gibi kullanılabiliyor.L beden-

kahverengi sıfır kol atlat dediğin sanırım uçuk yeşil olan sanırım...38-40 bedene olur.... efil efil bir kumaşı var, penye falan değil canım... polyester gibi

krem elbise herry marka 42 beden... üst kısmı yumuşak pamuklu bir kumaş, alt kısmı keten gibi... en alttan etek genişliği ayarlanabiliyor..

pembe elbise mangonun... M beden yazıyor ama kalıbı çook geniş canım... bel çevresi 100 cm:1: ölçtüm sabah:1:

siyah olan hem elbise hem ceket gibi kullanılabiliyor.L beden-

kahverengi sıfır kol atlat dediğin sanırım uçuk yeşil olan sanırım...38-40 bedene olur.... efil efil bir kumaşı var, penye falan değil canım... polyester gibi

krem elbise herry marka 42 beden... üst kısmı yumuşak pamuklu bir kumaş, alt kısmı keten gibi... en alttan etek genişliği ayarlanabiliyor..

Canm ben 44bedenim.sen resimleri ekle bana olabilcek olan varsa pnt etek elbise artik ne warsa soyleyiver ben bakayimm..o bel cewresi 100olan olabilir sanirim

Eki Görüntüle 1159732 Eki Görüntüle 1159733 Eki Görüntüle 1159734 Eki Görüntüle 1159735
Canm ben 44bedenim.sen resimleri ekle bana olabilcek olan varsa pnt etek elbise artik ne warsa soyleyiver ben bakayimm..o bel cewresi 100olan olabilir sanirim

eklediğim resimler olur sana canım.... belinde boncuk işleme olan abiyedir... 1 kez giyildi ama foto çok soluk çıkmış... yanar döner bir kumaşıu var.

daha ekleyeceklerimde var canım... onlarada bakabilirsin..

canım satmak için söylüyor deme ama bunlar tavsiyemdir.... hepsi 1-2 kes giyilmiş ve tertemizdir.... eline geçince bana hak vereceksin eminim

$Fotoðraf0842.jpg

canım buda tavsiyem sana....kışlıktır... ikiler marka... diğer elbiselerle beraber toptan bir fiyat yapabiliriz

Eklentiler

• $Fotoðraf0865.jpg
    $Fotoðraf0865.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoðraf0855.jpg
    $Fotoðraf0855.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 44

aynen esracıma katılıyorum bize 44 lerle gelin:) özellikle belirtin 44leri:1::1::1: birazcık genişizde:52::52::52:

Back