Cilt Bakımı Ürünleri Thermafirm gözenekleri küçültüp cildi sıkılaştırıyormuş!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aysellk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
165
0
Arkadaşlar çok araştırdım ve bu ürünün işe yaradığını duydum.Gözenekler üzerindede gözle görülür etkiler olduğunu yorumlarında belirtmiş kulananlar ama yinede bilmem her cilt aynı diil nasılsa:1no2:Bu siteden araştırarak bikaç ürün kullandım ama malesef çok az etki gördüm.Cildimde minik çukurcuklar gözenekler ve hafif lekeler var.Bi arkadaşıma bu ürünü sipariş verdim.Kullandıkça size nasıl etki ettiğini anlatırım ama kullananlar varsa lütfen bizimle paylaşsınlar.

Termal yüz sıkılaştırma yöntemi, profesyonel yaşlanma karşıtı dermatolojik uygulamalar arasında en çok ilgi gören yöntem olmasına rağmen acı verici, pahalı ve zahmetlidir. Bu yöntemden esinlenerek üretilen Anew Clinical Thermafirm Sıkılaştırıcı Yüz Kremi ise cerrahi müdahaleye gerek kalmadan sadece 3 günde bayanların daha sıkı ve toparlanmış bir cilde kavuşmasını sağlar.

Avon'un en etkili sıkılaştırıcı ürünü Anew Clinical Thermafirm ile toparlanmış ve sıkı bir cilde kavuşun! :1rolleyes:

Dermal fiberlerin bozulması ve zayıflaması cildin sarkmasına neden olur. Anew Clinical Thermafirm Sıkılaştırıcı Yüz Kremi, Avon'a özel Triple Sonic Teknolojisi ile zarar görmüş dokuları yeni kolajenle güçlendirir ve cilt tabakaları arasındaki iletişimi kuvvetlendirir.

Ultrasonik maya, hidrolize buğday proteini ve diğer bileşenlerin bir kompleksi olan Triple Sonic Teknolojisi, ciltte 3 boyutlu bir matris oluşturur ve cilt katmanları arasındaki iletişimi güçlendirmeye yardımcı olur. Böylelikle cildin daha sıkı ve toparlanmış bir görünüm kazanmasını sağlar.

Anew Clinical Thermafirm'ü cildin ihtiyacına göre gece veya gündüz tek başına bir nemlendirici bakım ürünü olarak ya da bir nemlendiricinin öncesinde kullanabilirsiniz. Her yaştaki bayanların kullanımı için uygundur.

:mymeka:önceden aldığım hiç bi üründen memnun kalmadım avonun ama bunda yorumlar çok farklı arkadaşlar inşallah işe yararsenağlamavalla denemediğim şey kalmadı..
Bu arada çoğunlukla siteye giriyorum böyle bi konu açıldıysaki görmedim kusura bakmayın silerim hemen.

Son düzenleme:
canım yaa inşallah işe yarar..benimde gözeneklerim belirgin sende işe yararsa bende alırım valla.. ama avon un bu kadar etkili bir ürün üretebileceğinede pek inanmıyorum açıkçası..

canım yaa inşallah işe yarar..benimde gözeneklerim belirgin sende işe yararsa bende alırım valla.. ama avon un bu kadar etkili bir ürün üretebileceğinede pek inanmıyorum açıkçası..

Canım biçok ürün kullandım ama maalesef aynen çok az etki gördüm.Benimkiler baya açık ve çukurcuklar var lekelerde .Kullanmaya başlıcam bugün akşama geliyormuş kremim:1rolleyeslursa mutlaka sanada haber veririm:1hug:

contratubex kullandım soyuyor ama sanki altından pürüzlü cilt çıkarıyo az etki gördüm
madecassol cildi yeniliyomuş,ama gözeneklere pek etki etmedi sanki.cildim sanki biraz şişti sanki parlatıyo yumuşatıyor:çok üzgünüm:

teşekkür edrim canım..:1hug:aslında benim yüzümde çukurlu bir görünüm yok sadece... gözeneklerim biraz açık ..ama hiç sevmediğim bir görüntü bu ..:1no2:

aa ben de aldım b.ugün thermafirm bakalım işe yarıycak mı sonucu yazarım burda

teşekkür edrim canım..:1hug:aslında benim yüzümde çukurlu bir görünüm yok sadece... gözeneklerim biraz açık ..ama hiç sevmediğim bir görüntü bu ..:1no2:

:1hug:aynı dertten bende müzdaripim bide arkadaşlarımın cildi pürüzsüz bebek gibi olunca :çok üzgünüm:insan dahada kafasına takıyo

sevik 93 umarım sendede iyi etki eder.3 gün iiçinde zaten etki ediyomuş,bizimle paylaşırsan çok sevinirim bende yeni aldım bugün denemeye başlıcam inşallah

canım almakla cok iyi ettin cok güzel krem hem temsilci hem kullanıcı olarak deneyimimden söylüyorum. kime sattıysam herkes teşekkür etti ama düzenli kullan tamammı.

canımcım bişey sorcam bu kremi bırakınca cilt eski haline dönüyo mu daha mı kötü oluyo.korkum şu hani 1 kutu bitince ya eskisinden beter olursa cildim,alışkanlık yaparsa:sm_confused:

:1rolleyes:evet arkadaşlar kesinlikle kullanın tamam cildim belki pürüzsüz bebek gibi olmadı ama cildim parladı sıkılaştı gözeneklerim mutlaka bi deneyin ama cildinize uyarsa tabiii:sm_coolh bee valla açıkçası avonun ürünlerini pek kullanmıyodum önceden memnun kalmadığım için ama bu ürün çok hoş ya...hem çok hesaplı

memnun kaldıgına sevindim canım.. bu ürünün fiyatı ne kadar peki?

son katologta indirimli yapmışlar canım 20 veya 25 edaha parasını vermediğim için hatırlamıyorum...
Ayrıca yanında burda verilen maskeleri falanda yaptımCADIARZUay yoksa onun etkilerimi bu yüzümdeki parlamalar falan sırnaşık şeydurun ben birazdaha kullaniim en iyisi

ben kullanalı bi 10 gün kadar oluyor,cildimde parlama var ama farkedilir bi sıkılaşma yok henüz.beklemedeyim.

tirmik kedi krem bitince duzenli kullandıysan eğer fikrini ve sonuçlarını lutfen yazarmısın hakaten mrk ettim.ise yarayacak bi krem arıyorum bende.

başka bir sitede bu ürünle ilgili çok güzel yorumlar okudum ama .. kullanan varmı başka sonuçlar nasıl??

Uzun süredir kullanmıyordum çünkü kaybolmuştu yeni buldum..Kullanmaya devak edicem..Ama cilt bakımından sonra burda o kadar güzel maske tarifleri aldımki.Özellikle cildim pürüzlü olduğu için soyucu krem falan kullanıyodum ama tahriş oldu bırakdım..Ama kullandığım zaman cildimin parlak ve güzel gördündüğünü söylüyorlardı devam ediiyim gelişmeleri yazarım:asigim:

Anew serisi yaşlanma etkilerine karşı baya bi olgun yaştakiler için deil mi her yaş için demişsiniz 40-45in kullanacağını kullanırsak cildimizin düzeni bozulmaz mı

bu kremi ben 1 ay boyunca sabah ve akşam hiç aksatmadan düzenli kullandım. fakat hiç bir işe yaramıyor .nemlendirici etkisinden başka birşeyi yok avonun birçok ürününü kullanmış biriyim .halada kullandığım sevdiğim ürünleri var ama bu krem bende işe yaramadı ayrıcada fiyatıda yüksek .deneyin ama işe yaramazsa üzülmeyin .belki bana yaramadı ama size yararlı olabilir. sevgiler...

aynen bende pek bi faydasını gördüğümü söyleyemeceğim..ben bıraktım:1no2:başka kreme geçtim bu sefer umutluyum yaa.s

konu eski ama aysel ne buldun yaa bize de söyle , bu avonun rünüde mi işe yarımıyor yaa üffff ne kullacanz yaaa

arkadaşlar bişey sorucam benm ynklarım çok tombul ve hafif sarkık duruyo çok kötü bi görntü peki onu toparlarmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…