themra gögüs şekillendirici krem

sahra_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
158
2
96
42
Samsun
slm kızlar ben dolgusuz 80 beden takıyorum yalnız bugün aktardan themra gögüs şekillendirici krem aldım malüm dogumlardan sonra gögüsler biraz deforme oluyorya neyse kremin üstünde gögüsü büyüttügüde yazıyo acaba bu kremi alıpta kullanan varmı yada ismini duydunuzmu hiçççç??

kızlar ya yokmu bu kremi bilen yada duyan yani ben şimdi boşunamı para verdim buna yaaaaaa

canım bende netten duydum bu kremi bir paylaşım sitesinde bayanın biri etkili oluyor diye yazmış ama bilemiyorum ben de almak istiyorum açıkçası sen faydasını gördünmü lütfen yaz ben de almak istyorum

vallahi canım aldıgım gibi duruyor hala hiç kullanmadım üşendim biraz ben büyükmek deil sertleşsin dikleşsin istiyorum sadece ama kullanmaya başlıycam artık kokusuda güzel ne bilim biraz masaj yapmaya ve her duştan sonra soguk suyla yıkıyorum bu aralar biraz sertleşme falan oldu sanırım masajlardan oda henüz kullanmadım ama kullandıgım zaman bi etkisini görürsem mutlaka yazarım sana şekerim

merhaba arkadaslar bende bugun aldım kremı acıkcası bır cok sey aldım diyebilirim kuru uzum cekırdegı, adacayı, nar cekırdegı rezene bırde themradan aldım masaj takvıseyı fılan cok azımlı bır sekılde uygulamayı düşünüyorum yararını görürsem yazarım bu arada gögüs kafesi çapım şu anda 81 cm bakalım aylar sonra ne olacak :)

merhabalar arkadaşım ben birkaç gündür sürüyorum themra şimdilik bir faydası yok masajda yapıyorum bakalım neler olacak aldıgımdan beri öylece duruyordu vallahi azim ettim bu kez kullanmayı düşünüyorum

selam tekrardan ben iki yıl önce günde iki kere kuru üzüm çekirdeği kullanıp bebe yağı ile masaj yapmıştım baya baya dolgunluk sağladı sonra sıkıldım bıraktım bu sefer hiç mucize beklemeden herşeye tekrardan başlıyorum istersen sende ölçülerini bir kenara yaz gelişimizi takip edelim insallah faydasını görürüz:)

slm kızlar ben dolgusuz 80 beden takıyorum yalnız bugün aktardan themra gögüs şekillendirici krem aldım malüm dogumlardan sonra gögüsler biraz deforme oluyorya neyse kremin üstünde gögüsü büyüttügüde yazıyo acaba bu kremi alıpta kullanan varmı yada ismini duydunuzmu hiçççç??

Selam,ben kullandım o kremi,netten sipariş verip aktara getirttirmiştim her gece masajla uyguladım ve bitirdim(zaten küçücük cam bir kutuda).İçinde bayağı yağ var diye umutlanmıştım ama hiç bir etkisini görmedim.Kullanan bir arkadaşımda etkisini görmedi.Themra nın göğüs şekillendirici yağının işe yaradığını duydum.

Benim görümcem geçen yıl benim gibi çok zayıftı ve benden küçük göğüsleri vardı,bu yıl kilo aldı ve şimdi sutyenden taşıyor.Tek umudum küç,pekmez..

Selam,ben kullandım o kremi,netten sipariş verip aktara getirttirmiştim her gece masajla uyguladım ve bitirdim(zaten küçücük cam bir kutuda).İçinde bayağı yağ var diye umutlanmıştım ama hiç bir etkisini görmedim.Kullanan bir arkadaşımda etkisini görmedi.Themra nın göğüs şekillendirici yağının işe yaradığını duydum.[/QUOT
selam,
ya aslında krem gibi degılde katılastrılmıs yag g,bi geldi ama yagının ise yarayıp krem halının ıse yaramaması ilginc ben bı arastrayım bunu bakalım..

bende bügün aldım bu kremi göğüs çevrem 77 bakalım yarın kullanmaya başlayacağım inş işe yarar yararını görürsem sizi bilgilendiririm

ben kullandım kızlar bu yağdan hatta 2 gün önce bitti onun yerine şerbetçi otu kremi yaptım ona başladım bugün. ben bi faydasını görmedim.

kızlar 1 hafta oldu başlayalı 1 1,5 cm lik gbi bir büyüme var bgn ölçtüm ama adetimde yaklaştı adetimden sonra inmez inş ama adet dolgunlaşmasına benzemiyor

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back