inşallah dediklerini yapabilirim çok sağol artık soracaklarım olduğunda sana da danışabilirim değilmidaha önce tanımıyordum. açıkcası ilk olarak kafamda beğendiğim erkek imgesini oluşturdugumda tanıdıgım kişiler ve çevremden gelecegini düsündüm...ve hatta dedim ki kafamda ki adam tanıdıgım erkeklerin hiç birine ve kimseye benzemiyor bu adam çevremde yok dedim..ara ara umutsuzluk oldu.. derken pat diye çıktı..karsına cıktıgında zaten anlıyorsun o kişi oldugunu:) tavsiyem hayalindeki erkeğin özelliklerini kagıda dök..mesela yakışıklı,romantik,sadık,hümanist,cömert vb ben bunları yazmıştım..ama bende bu saydıgım özelliklere sahibim.. o yüzden kendim gibi birini istiyorum derdim...tek fark var onlar varlıklı bir aile o da sorun değil..neyse sonuç olarak yakında evlilik sürecine giricez..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...hayal etmekte dua gibidir..kafanızda tanıstıgınız anı, ilk göz göze geldiginiz anı,ilan-ı aşk ettigi anı, ilk öpüşmenizi ve yanınızdaki erkekle gurur duydugunuzu herkesin size imrenerek baktıgını hayal edin hatta yaşayın heyecanlanın..ama özellikler konusunda gercekçi olun!..bir de sakin olun acele etmeyin, aramaya çalışmayın.. sadece hayal edin, inanın, evrene güvenin, ..hayalinizdeki erkek hiç beklemediginiz bir anda gelecektir..
tavsiye edecegim kitaplar secret 'ın türk versiyonu R.ŞANAL ın kitaplarıdır çok ta iyidir bu kitaplar..
tanıdığın veya geçmişte birşeyler yaşadığın kişiyi istedğin şekilde hayatına çekebilirmisin bilmiyorum ama istediği özellikleri kağıda dökmüş ve karşısına tam da öyle biri çıkmış tanıdığım var.bu konuda bişeyler yapabilirsin prenses.inan oluyor bizzat şahidim.hayırlısıyla.o bambaşka hayatlar dediğin kişiyle de hyatın bir alanında yolların kesişebilir :98:
diyorum sana gözümün önünde olan bişey ve neden olmasın.karamsar düşünme lütfen bak işte ne güzel nasılını düşünmemek gerektiğini de biliyosun.o halde neyin eksik.şöyle yapabilirsin yaz bi pembe kağıda zarfa koy yastığınn altında dursun ve unut gitsin.hayatını akışına bırak ve karşına çıkacağından emin ol.bu konulara da fazla takılma kuruntu olmasın kafanda
hayatın tadını çıkarmaya bakalım
rica ederim cemre
benm gözlemlediğim kadarıyla çevrendekilere olacak diyebilirsin inandır hatta onları kendinde inan ve nasl olacağına odaklanma.günlük yaşantına devam et o konularda kafa yorma.unut demekle o kastediliyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?