Dilerim canım =))
Ah asıl istediğim şey üzerinde yoğunlaşıp onu yapıcam yakında=)
Eskiden çok uğraşırdım hatta enerji ile yoğunlaşıp kagıt kalem oynatmışlığım vardır merak saldığım dönemde.
Evet var var olmazmıı=)aaa hadi yaa, bende de harekete geçmeyen şeyler vari bi zahmet bana da yolunu gösteriver yaa. :)) bazı planların var gibiii, hadi hayırlısı.
Dilerim canım =))
Ah asıl istediğim şey üzerinde yoğunlaşıp onu yapıcam yakında=)
Eskiden çok uğraşırdım hatta enerji ile yoğunlaşıp kagıt kalem oynatmışlığım vardır merak saldığım dönemde.
kızlar ya ben bişey var onu yapmıcam allaım söz veriyorum diyorum ama kendimi tutamayıp yine yapıyorm sonra pişmanlık tabii... sizce neden bu
e insanız be cicim..irade konusu..herkes iradesini mükemmel bir şekilde götürüyo mu sanki ? götüren varsa bana bi ulaşsın iyi olur :)
-----
ya bu secret denen veletle işim zor benim ...dalmak istiyorum ya..yapcam yapcamda inanamıyorum yani evrene lafım yok inanıyorum şimdi çekim yasası secret falan aman negatif tarafından bi düşünce gitmesin evrene :) kuantuma hörmetler (((ne demişler pozitif enerjinin açmıcağı kapı yok))
ben isteğimin olacağı kısmına inanamıyorum. belkide gerçekten hayalperestim. ama orda demiyo mu ya ne isterseniz isteyin hepsi bizden diye. sonrada yok ne biçim iş bu ?
ya nolur bi yardımcı olun.
bende senin gibi düşünüyorum ama bi yandan da mantıklı geliyor tatlım bizim tek eksigimiz inanmamak sanırım
şimdi yolda birisi dursa sana 3 vakte mini cooper gelcek inanıyorum dese yürü git derim :)
ama secret yaparkene aa tabikide gelcek zaten bekliyorum park yeri bile hazır diyoruz..
kitapları okuyorumn tamam Allaaaah diyorum tamamdır kaptım işi kral benim :)
e gerçek hayattada ya saçmalama kızım olcak şey mi çık şu hayal dünyandan yeter diyorum kendime..ben gerçek hayata dökemiyorum şekerim sorun o
ben de dökmek istiyorum dökemiyorum gerçek hayata.
bi ara ne güzel yapıyodum.şimdi noldu bilmiyorum..neden olmuyo
şimdi yolda birisi dursa sana 3 vakte mini cooper gelcek inanıyorum dese yürü git derim :)
ama secret yaparkene aa tabikide gelcek zaten bekliyorum park yeri bile hazır diyoruz..
kitapları okuyorumn tamam Allaaaah diyorum tamamdır kaptım işi kral benim :)
e gerçek hayattada ya saçmalama kızım olcak şey mi çık şu hayal dünyandan yeter diyorum kendime..ben gerçek hayata dökemiyorum şekerim sorun o
O ZAMAN BU SORUNU HEP BİRLİKTE ÇÖZCEZ YALNIZ CEMRECİM gerçekten inandığım şeyler bu ara olmaya başladı ama gerçekten inanmak gerkiyormuş:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?