The Secret Circle

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Kevin Williamson’ın yepyeni dizisi The Secret Circle bu sene CW TV’de yayınlanmaya başlayacak bu yepyeni ve doğaüstü dizisi.
Annesinin büyüdüğü yer olan New Salem’e taşınan ve daha sonra cadı olduğunu keşfeden, yüzyıllardır süre gelen iyi ile kötü arasındaki savaşın da anahtarı olan Cassie isimli California’lı genç bir kızı konu edinen diziye ilk katılan isimler Cassie karakterini canlandıracak olan Brittany Robertson ile cadılar meclisinin en yaşlı üyesi ve aynı zamanda Cassie’ye karşı ilgi duyan Adam karakterini canlandıracak Thomas Dekker olmuştu..
Oyuncular:
Jessica Parker Kennedy ~ Melissa
Phoebe Jane Tonkin ~ Faye
Thomas Dekker ~ Adam
Britt Robertson ~ Cassie
Shelley Hennig ~ Diana
Natasha Henstridge ~ Dawn Chamberlain
Gale Harold ~ Charles Meade
Louis Hunter ~ Nick Armstrong

ilk bolumleri cok iyi degildi ama simdi bayagi heyacanli gidiyor ilk sezonu 7.bolumde izlemek icin dizi arayanlara tavsiye ederim..

Diziyi yeni izlemeye başladım 9 bölüm yayınlanmış
Çok iyi diyemem hatta biraz dandirik bir tarafı var , bazı kısımları filan
Birde kesinlikle başrol oyuncusu yanlış cıks sarışının hiç oyunlucuktan haberi yok
Diana nedir allah aşkına ya , bu kız gerçekmi
Nasıl bir güzelliktir , yani kızı oturmuşlar özenle yüzünü gözünü çizmişler gibi
Hele bakışlar süper , valla kızın vucududa yüzüde 10 numara

güzel bi dizi ilk başlarda ergen muhabbeti gibi gelsede sonradan işlerin karıştığını izledikçe sarmaya başladı

Çok güzel diziydii ilk sezonu arka arkaya izledim bir günde 3-4 bölüm falan bir anda bitti boşluğa düştüm ve 2. sezon olmayacakmış izin alamamışlar çok üzüldümmm

Olur da başlarsa bu tekrar bilen yazsın ya . Ben baktım henüz yok öyle şieyler bir umuttur bekliyorum :26:

Üzücü bir haber paylaşıyorum :KK43:

The Vampire Diaries'in yaratıcılarından Kevin Williamson'ın, L.J. Smith’in aynı isimli roman serisinden ekranlara uyarladığı dizi The Secret Circle bilindiği üzere Mayıs ayı içerisinde The CW'nun almış olduğu karar ile iptal edilen diziler kervanına katılmıştı.

İzlenme oranlarında, kanalın geçtiğimiz sezon ekranlara sunduğu yeni dizileri arasında birinci sırada gelen dizinin reyting ortalamalarında özellikle sezonun ikinci yarısıyla birlikte düşüş belirmeye başlamıştı. Sezon sonlarına doğru iptal edilmeye yakın diziler arasında ismi geçmeye başlayan The Secret Circle'ın kanalın bir diğer yeni dizisi Hart of Dixie ile gelecek sezon adına bir yarış içerisinde oldukları belirtiliyordu. Ancak kanal, The Secret Circle'nin özellikle prodüksiyonunun çok daha masraflı bir yapım olmasını da göz önünde bulundurarak tercihini Hart of Dixie'den yana kullandı.

İptal kararının ardından ülkemizde de ilgiyle takip edilen dizinin fanları harekete geçmiş ve twitter, facebook gibi sosyal ağlarda dizinin devamı için çeşitli kampanyalar ve etkinlikler oluşturmuş, yayıncı kanala birçok dilekçe gönderilmiş ve CW başkanı Mark Pedowitz'e sayısız e-postalar gönderilmişti. Bu etkinliklerin ve dizinin geleceğini değiştirme çalışmalarının fanlar tarafından hala sürdürüldüğünü söylemek mümkün.

Peki, tüm bu çabalar diziyi geri döndürebilir mi? Zap2it'in haberine göre prodüksiyona yakın kaynaklardan alınan bilgiler doğrultusunda yapımcı şirket Warner Bros'un diziye yeni bir kanal bulma konusunda herhangi bir arayışa girmeyeceği öğrenildi. İptal kararının ardından gündeme gelen ve bazı konuşmaların gerçekleştiği söylenen dizinin ABC Family'e taşınması konusundaki bu görüşme ya da söylentilerin de sona erdiğini belirtelim. Gerek bütçe endişeleri gerekse de kanalın geliştirmiş olduğu birçok yeni projesi nedeniyle ABC Family'nin bu transfere sıcak bakmadığı ve konunun artık kapandığı belirtiliyor. Kısacası bu haberler doğrultusunda The Secret Circle için küçük de olsa var olan umut ışığının artık iyice söndüğünü söyleyebiliriz.

Yaşanan süreçle ilgili ''Birkaç hafta twitter hesabımı görmezden gelmek zorunda kaldım. Çünkü, tüm hayranlarıma ne diyeceğimi bilmiyordum'' şeklinde üzüntüsünü dile getiren dizinin Cassie Blake'i Britt Robertson dizinin diğer kanallar ile anlaşabileceği söylentilerinin boşa çıktığını belirtirken, bu haberleri doğrular nitelikteki şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı: ''Hayır, hiçbir şekilde olmayacak! İdari yapımcımız Kevin Williamson ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptım ve her şeyin bittiğini anladım''

Annesinin büyüdüğü yer olan New Salem’e taşınan ve daha sonra cadı olduğunu keşfeden, aynı zamanda yüzyıllardır süre gelen iyi ile kötü arasındaki savaşın da anahtarı konumundaki Cassie Blake isimli California'lı genç bir kızın yaşadıkları üzerine odaklanan The Secret Circle, ilk ve tek sezonunda bölüm başına ortalama 0.8 reyting oranı ve 1.83 milyon toplam izleyici rakamlarını ortaya koyan bir ekran performansı gösterdi. Ve bu rakamlar dizinin geleceği için yeterli olmadı.

Son düzenleme:
Wicca inancını benimsemiş bir diziydi lakin bitmesi kötü oldu. Çok saçma bir yerde bitirdiler.

X