THE PUREST SERUM VE LA ROCHE JEL

aysenurraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
4
2
20
bu fotoğraflarda ki cilt bakım ürünleri için nasıl bir rutin sağlayabilirim kullanan yada bilen varsa söyleyebilirmi? bir aydır kullanıyorum ama pek bir etkisini görmedim gibi sanırım rutinimi yanlış uyguluyorum ilk zamanlar cildimde kusmada yaptı

Eklentiler

• IMG_5502.png
    IMG_5502.png
    376,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5503.png
    IMG_5503.png
    254,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_5504.png
    IMG_5504.png
    291,6 KB · Görüntüleme: 11
bu fotoğraflarda ki cilt bakım ürünleri için nasıl bir rutin sağlayabilirim kullanan yada bilen varsa söyleyebilirmi? bir aydır kullanıyorum ama pek bir etkisini görmedim gibi sanırım rutinimi yanlış uyguluyorum ilk zamanlar cildimde kusmada yaptı
Etki görmen için 1 ay kısa bir süre bir ürün etkisini düzenli olarak uyguladiktan 2 3 ay sonra etki görebilirsin glikolik salisilik gibi asit ürünlerini dikkatli kullanmalisin cilt bariyerini bozabilirsin cilt tipini belirtmemissin cilt tipine uymayan ürünlerde cildini bozar

1 ay sonuc almak icin kısa bir süre.Ben bu ürünleri kullandıgımda memnun kalmıştım.Yağlı-karma bir cildiniz var gibi sizin rutin nasıl yazarsanız ona göre yorumlayayım
ilk olarak sabah ve akşam jeli kullanıyorum sabahları arbutin akşamları da niacinamideyi sürüyorum haftanın bir günüde kırmızı peelingi kullanıyorum toniği ilk 3 gün üst üste kullandım ama bildiğim kadarıyla onuda haftada 2 kere kullanmam gerekiyormuş bazen sabahları yapmadığım da akşamları arbutin ve niacinamideyi beraber kullanıyorum son olarakta nemlendiriciyi sürüyorum bu arada 2 ayı geçti ürünlere başlamam yanlış yazmışım orada

Temizleme jeli sonrası arbutin ve niacinamidi pes pese kullanabilir ya da yaptığınız gibi de sabah aksama bölebilirsiniz.Ben kaç sise bitirdim bilmiyorum ama cildim pürüzsüz ve gözeneklerim varken artık yoklar.Ürünler harika gerçekten.Siz düzenli kullanmaya devam edin muhakkak etki edecek günes kremi de tabiki 👍

Temizleme jeli sonrası arbutin ve niacinamidi pes pese kullanabilir ya da yaptığınız gibi de sabah aksama bölebilirsiniz.Ben kaç sise bitirdim bilmiyorum ama cildim pürüzsüz ve gözeneklerim varken artık yoklar.Ürünler harika gerçekten.Siz düzenli kullanmaya devam edin muhakkak etki edecek günes kremi de tabiki 👍
toniği ne zaman kullanmam doğru olur peki

X