Lekeler, Çiller The Ordinary ürünleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hayat777

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
474
76
merhabalar ,
the ordinary ürünlerimi aldım fakat nasıl ve hangi sırada kullanacağımı bilmiyorum b konuda yardımcı olabilirmisiniz.
cildim yağlı , güneş ve akne lekelerim mevcut siyah noktalar içleri yağ bezesi dolu, yüzümde renk eşitsizliği, geniş gözeneklerim yanağımda kahverengi lekeler kocaman.
Adığım ürünler
Glikolik Asit% 7
Retinol Squalane'da% 0.5
Azelaik Asit Süspansiyonu% 10
Laktik Asit% 10 + HA
Hyaluronik Asit% 2 + B5
Alfa Lipoik Asit% 5
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

ben kendimce bir sıra yaptım yanlış mı bilmiyorum

Ordinary Glikolik Asit% 7 her akşam tonik olarak kullanabilirmiyim. tonikten sonrada(yoksa başka tonik mi)
Glikolik Asit tonikten sonra bir gün Alfa Lipoik Asit% 5, bir gün Retinol Squalane'da% 0.5 ve bir gün de Laktik Asit
sırayla kullanabilirmiyim.

Sabahlarıda Glikolik Asit tonik --- Azelaik Asit Süspansiyon ve Vitamin C Suspension 23% sabahları mı kullanayım biraz kafa karıştı yardımcı olabilir misin

Öncelikle merhaba ürünleri nasıl kullanacağınızı maalesef bilemiyorum. Youtube da Ayşe Çakar diye bir kız var bu markanın ürünlerini nasıl kullandığına dair br videosunu görmüştüm geçenlerde size en azından kafanızda az bir şey oluşur. Benim size sormak istediğim soru ürünleri nereden almış olduğunuz ve ürünlerin fiyatı. Yanıtlarsanız sevinirim.

Ben bir buçuk aydır alfa arbutin serumunu aldım geceleri kullanıyorum pek faydası olmadı bir tek onu kullanıyorum belki oyuzden faydası olmamıştır

merhaba videyu izledim kafam daha çok karıştı :) cultbeauty den aldım

merhaba videyu izledim kafam daha çok karıştı :) cultbeauty den aldım
Bildiğim kadarıyla hyaluronic asit ve azelaic asit cildi tahriş etmeyen ürünler. Bu asitleri daha sert asitlerle kombine edebilirsiniz, konuya çok hakim değilim ama ben olsam yüzüme bu kadar asit sürmezdim. Bende de pigmentasyon sorunu var yüzume sirkeli limonlu tarifler uygulardım ve yüzümde hassasiyet oluştu. Limonda sitrik asit (sert bir asit) var ve bunun yanında yüz yıkama jelimde de sitrik asit 2. sıradaymış. (Lekeler için yüz yıkama jeli) Asitlerle çok haşır neşir olduğum için cildimin koruyucu bariyerine zarar verip sivilce oluşumuna zemin hazırladığımı düşünüyorum. Dikkat edin siz de.

Ben olsam önce glikolik asiti(yaz gelmeden) sadece akşamları tonik niyetine gün aşırı olacak şekilde kullanırdım. (Bu tür sert asitlerin her gün kullnılmaması gerektiğini okumuştum bir yerde en azından cildiniz alışana kadar.) Yazın ise yine sadece akşamları ve günaşırı olmak koşuluyla laktik asiti kullanırdim glikolikten biraz daha zayıftır.

Dediğim gibi ben olsam mesela glikolik-hyaluronic, laktik asit - azelaic asit, retinol- arbutin gibi güçlü-zayıf kombinler kullanırdım.

Merhaba canım bende the ordinary getirip satıyorum konunu görünce yazmak istedim glikolik asit küçük bir molekül olduğu için cilde hemen temaS eder bazı ciltlerde hassasiyet yaratabilir tonik olarak sabah akşam kullanabilirsin sorun yok retinol biraz yüksek konsantrasyon almışsın cildin alışkın mı bilmiyorum önce haftada 2 kullan kullandığın günler başka birşey sürme cildini temizle ve sadece onu sürüp yat retinolü sadece gece kullan

çok teşekkür ederim mesajlarınız için

akşamları : yüzümü yıkama işleminden sonra glikolik asit ile tonikliyorum. Ardından bir gün retinol bir gün lactic asit bir günde Alpha Lipoic asit sırayla kullanıyorum sonrada nemlemdirici sürüyorum.

Sabahları: ise nemlendiri ve güneş kremi kullanıyorum

instagramda mı satış yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…