The Body Shop C vitaminli göz kremini yeniledi.1 yıldır E vitaminli göz kremini kullanıyordum,memnundum ama bu ürünü de denemek istedim.Ürünün vaat ettikleri: İkisi bir arada özelliğiyle göz çevresini canlandırırken bu bölgeye sağlıklı bir parlaklık katar. Bir tarafında göz çevresini sıkılaştıran, kaldıran ve tazeleyen roll-on jel; diğer tarafında nemlendirici ve koyu renk halkaların görünümünü azaltıcı kreme sahiptir.
Yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak kullanıyorum kremi.Kremin yapısı çok hafif.Yağlı değil ve göz çewresi tarafından hemen emiliyor.Çift taraflı olduğundan ilk başta;roll-on lu kısmı göz çewrenizde gezdiriyorsunuz sonra süngerli tarafla kremi güzelce göz çewrenize yediriyorsunuz.Zaten sürer sürmez göz çewrenizin rahatladığını hissedeceksiniz.Gerçekten çok memnun kaldım kremden.Göz çewrem canlandı ve morluklar azaldı.Kremin tek eksisi göz çewresini biraz yakıyor sürünce.O yüzden göz çewresi çok hassas olanlara önermiyorum.Ayrıca bu krem için kirpikleri uzattığı söyleniyor.Ben başlayalı kısa bir süre olduğu için kirpiklerimi uzatmadı ama canlandırdığı bir gerçek,bakalım onu da ilerleyen günlerde görücez