selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 158 İngiltere 25 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selin_as #1 kızlar bu parfümü denediniz mi çok hoş bir yaz kokusu zemuszemus kullananların yorumunu beklıyorum öptümmmopuyorumnanaktan
kızlar bu parfümü denediniz mi çok hoş bir yaz kokusu zemuszemus kullananların yorumunu beklıyorum öptümmmopuyorumnanaktan
DOLUNAY1981 2 prenses annesi Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2009 119 0 116 43 8 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selin_as #2 selin_as .!.: kızlar bu parfümü denediniz mi çok hoş bir yaz kokusu zemuszemus kullananların yorumunu beklıyorum öptümmmopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... canım ben en kısa the body shopa gidicem çok tavsiye duyuyorum ve aradığım vanilya ve çilek kokuları varmış orda losyonları parfümleri mutlaka denicem.paylaşırım seninlede.vanilyalı ve meyveli kokulara bayılıyorum.
selin_as .!.: kızlar bu parfümü denediniz mi çok hoş bir yaz kokusu zemuszemus kullananların yorumunu beklıyorum öptümmmopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... canım ben en kısa the body shopa gidicem çok tavsiye duyuyorum ve aradığım vanilya ve çilek kokuları varmış orda losyonları parfümleri mutlaka denicem.paylaşırım seninlede.vanilyalı ve meyveli kokulara bayılıyorum.
DOLUNAY1981 2 prenses annesi Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2009 119 0 116 43 8 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi selin_as #3 selin_as .!.: kızlar bu parfümü denediniz mi çok hoş bir yaz kokusu zemuszemus kullananların yorumunu beklıyorum öptümmmopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... sanırım fiyatlarıda çok uygun ve kampanyalarıda oluyormuş doğrumu.sitesinide incelemiştim.ben bursadayım koruparkta satış mağazası var.
selin_as .!.: kızlar bu parfümü denediniz mi çok hoş bir yaz kokusu zemuszemus kullananların yorumunu beklıyorum öptümmmopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... sanırım fiyatlarıda çok uygun ve kampanyalarıda oluyormuş doğrumu.sitesinide incelemiştim.ben bursadayım koruparkta satış mağazası var.