The Body Shop Parfüm ---> VANİLLA EDT 30 ML [yorumlarım]

babyface27

makyajguncem.blogspot.com
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
1.588
2
116
İngiltere

Vanilya kokusuna bayıldığımdan mütevellit bu parfümü almak istiyordum.Mağazada denediğimde başım döndü resmen parfümün güzelliğinden.Evet bu parfüm benim yıllardır aradığım vanilya kokusuydu.Direk atladım tabi,3 şişe aldım:)
O kadar güzel ve sıcak bir koku ki sürünce kendimi yiyesim gibi geliyor resmen:)Çünkü bu parfümü sürünce aynı kurabiye gibi kokuyorsunuz.Sürekli parfümü koklayasınız geliyor.Ayrıca erkekler de çok hoşlanıyor bu kokudan,ne zaman sürsem soran çok oluyor.
Parfümün kalıcığı iyi,EDT olmasına rağmen 2-3 fıs bile sıkmanız buram buram vanilya kokmanız için yeterli oluyor.Ben beyaz tenliyim tabi bunu gözardı etmemek gerek.Gerçi bu parfümün herkese yakışacağını düşünüyorum.
Parfümün 30 ML fiyatı 31.90 TL.Eğer siz de benim gibi vanilya kokularını seviyorsanız bu kokuyu mutlaka deneyin,eminim çok beğeneceksiniz...

Son 3 yıldır bayılarak kullandıgım parfum. Lakin uretimden kaldırılmıstır. Yenı vanılya kokusu da malesef bu kadar guzel degıl. Fazlasıyla uzgunum

en son 3 ay önce 2 al 1 öde den almıştım,çok hoş bir koku edt olmasına rağmen çokta kalıcı bir parfüm şimdi ise sıkmaya kıyamıyorum çünkü artık yok

Yazin sirf bunu kullanmistim cok guzel hafif diye. Ama artik uretilmiyor ve sisede kalan azicik parfumude sıkmıyorum kiyamiyorum yaza biraktim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…