Selülit The Body Shop Fırça İle Selülit Mücadelem

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

dedokido

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
142
2
arkadaşlar ben bir yıldır the body shop'dan 31 ytl ye aldığım fırçayı kullanıyorum ve çok memnun kaldım.uzun saplı esasen sırtı fırçalamak için ama ben bütün vücuduma kullanıyorum.fırça tahta ve kılları tamamen doğal ( kaktüs bitkisindendi sanırım ).haftada bir kez önce fırça ve vücut kuruyken aşağıdan yukarı doğru masaj yapıyorum,banyo sırasında ise vücut şampuanıyla köpürterek bütün vucudumu fırçalıyorum.sonuç :

1. tüm vucudum yumuşacık oluyor
2. kıl dönmeleri hiç olmuyor
3. selülite kesinlikle faydası var.benim çocuk doğurduktan sonra karnımda ve hatta kollarımın üstünde bile oluşmuştu.şimdi tamamen geçti diyemem ama çok büyük fark var.

yalnız burada şuna dikkat etmek gerekiyor ; haftada bir kereden fazla yapmayın,yaz kış mutlaka soğuk suyla duşunuzu bitirin ve mutlaka tüm vücudunuzu nemlendirin.bir de arkadaşlar hiçbirşey tek başına selüliti geçirmiyor.eğer günde 2 litreye yakın su tüketmezsek kan dolaşımı yavaşlar, o zaman da selülitten kurtulmayı beklemeyelim lütfen.en önemlisi sabah aç karnına içtiğimiz bir bardak ılık su.

the body shop mağazaları istanbulda bütün alışveriş merkezlerinde var.ama illa bu fırça olacak diye birşey yok.kılları sentetik olmayan herhangi bir fırça da aynı etkiyi yapar bence.doğal olması cildi tahriş etmez o açıdan faydalı.duşu soğuk suyla bitirmek şart.ayrıca fırça çok kuvvetli peeling etkisi yaptığı için cildi kurutabilir,mutlaka cildi nemlendirmek gerekir.kuzenime başka açıdan da faydası oldu.sırtında sivilcelerden yakınıyordu,bu fırça sırt bölgesini kaymak gibi yapıyor.yanlız ben sırtımın üst taraflarına nemlendirici sürmüyorum hemen bir sivilce çıkıyor.bu selülit olayında hiçbirşey tek başına mucize etkisi yapmıyor ben neler denedim.sonuç ; bakarsan bağ bakmazsan dağ olur : )

aaa bende göbüşü fırçalayınca eridiğini duymuştumm ama direk fırçalayınca acımaz mı zedelemez mi teniii

önce kuru sonra da banyo sırasında köpürterek fırçalıyoruz.aşağıdan yukarıya doğru dairesel hareketlerle.hafifçe kızartmak yeter.neden tahriş olsun ki?göbeği eriteceğini sanmam ama selülite iyi geliyor.göbeği eritmenin tek yolu yediğimize içtiğimize dikkat etmek.

ben watsonsda gordum 7-10 milyon arası bu fircalardan var. arada niye bu kadar fiyat farki var? aynı etkıyı daha ucuza saglayabılır mıyım?

canım watsonsdakine bak tamamen doğal mı diye, önemli olan sentetik olmaması sanırım arkadaşın yazdığına göre.
the body shop watsonsdan çok daha güvenilir 1 markadır bence ama bilmiyorum fırçalar arasnda etki farkı olur mu CADIARZU

ben de fırçasını değilde selilüt masaj eldivenini almıştım. Plastik şu keselerden değil yani. Üstünde küçük küçük tepecikleri var mantar gibi. Bacaklrıma ve kalçama yapmıştım. Epey faydasını gördüm selilüt kremiyle birlikte.15l ya almıştım Tavsiye ederim

body shoptan aldım cnm. İki çeşiti var. Çift taraflı olanı almanı tavsiye ederim. Hem fiyatı daha uygun hemde iki farklı şekilde masaj yapabilirsin

X