- 6 Nisan 2008
- 142
- 2
arkadaşlar ben bir yıldır the body shop'dan 31 ytl ye aldığım fırçayı kullanıyorum ve çok memnun kaldım.uzun saplı esasen sırtı fırçalamak için ama ben bütün vücuduma kullanıyorum.fırça tahta ve kılları tamamen doğal ( kaktüs bitkisindendi sanırım ).haftada bir kez önce fırça ve vücut kuruyken aşağıdan yukarı doğru masaj yapıyorum,banyo sırasında ise vücut şampuanıyla köpürterek bütün vucudumu fırçalıyorum.sonuç :
1. tüm vucudum yumuşacık oluyor
2. kıl dönmeleri hiç olmuyor
3. selülite kesinlikle faydası var.benim çocuk doğurduktan sonra karnımda ve hatta kollarımın üstünde bile oluşmuştu.şimdi tamamen geçti diyemem ama çok büyük fark var.
yalnız burada şuna dikkat etmek gerekiyor ; haftada bir kereden fazla yapmayın,yaz kış mutlaka soğuk suyla duşunuzu bitirin ve mutlaka tüm vücudunuzu nemlendirin.bir de arkadaşlar hiçbirşey tek başına selüliti geçirmiyor.eğer günde 2 litreye yakın su tüketmezsek kan dolaşımı yavaşlar, o zaman da selülitten kurtulmayı beklemeyelim lütfen.en önemlisi sabah aç karnına içtiğimiz bir bardak ılık su.
1. tüm vucudum yumuşacık oluyor
2. kıl dönmeleri hiç olmuyor
3. selülite kesinlikle faydası var.benim çocuk doğurduktan sonra karnımda ve hatta kollarımın üstünde bile oluşmuştu.şimdi tamamen geçti diyemem ama çok büyük fark var.
yalnız burada şuna dikkat etmek gerekiyor ; haftada bir kereden fazla yapmayın,yaz kış mutlaka soğuk suyla duşunuzu bitirin ve mutlaka tüm vücudunuzu nemlendirin.bir de arkadaşlar hiçbirşey tek başına selüliti geçirmiyor.eğer günde 2 litreye yakın su tüketmezsek kan dolaşımı yavaşlar, o zaman da selülitten kurtulmayı beklemeyelim lütfen.en önemlisi sabah aç karnına içtiğimiz bir bardak ılık su.