kokusu harika canım,ben haziranda almıştım set halinde,o yüzden şimdiki fiyatını bilmiyorum.yaz indirimi devam ediyormuş.30ml parfüm,100ml vücüt spreyi,60ml vücut losyonu,60ml duş jeli ve sabunu 80 ytl almıştım.
kokusu harika canım,ben haziranda almıştım set halinde,o yüzden şimdiki fiyatını bilmiyorum.yaz indirimi devam ediyormuş.30ml parfüm,100ml vücüt spreyi,60ml vücut losyonu,60ml duş jeli ve sabunu 80 ytl almıştım.
çok teşekkür ederim .bu ay alayım bir tane kendime denemedim ama nedenini de bilmiyorum acayip bir şekilde ilgimi çekti bu koku yani çok heveslendim bakalım.
çok kişi kullanıyor bu parfümü ama nedense benim pek hoşuma gitmiyor. zevkler tartışılmaz ne de olsa!
bende gene body shoptan kendi parfümünü kendin yarat serisini tavsiye ederim. harika kokular yaratabilirsiniz. o günki ruh halinize göre veya giydiniz kıyafetin tarzına, gittiğiniz mekana göre. ben 3 çeşidini aldım karıştırıp karıştırıp kullanıyorum. bazende tek başına kullanıyorum:) deneyin...
ben de geçen hafta kampanyasından aldım .indirimli %50 .body shopun sitesine girersen kampanya ve fiyatları yazıyo canım.ben kullandım özellikle body misti ile lotionu birlikte tavsiye ettiler.daha etkiliymiş.kokusu da hoş geldi ki ben çok zor parfüm beğenirim.
O kadar reklam yaptılar ki White Musk hakkında, en sonunda demek harbiden çok güzel kokuyor diyerek almaya gittim. Denemesini koklayınca hayal kırıklığına uğradım, hacı yağı gibi geldi bana. E başka parfümleri de var nasılsa diyip, bütün Body Shop parfümlerini kokladım ama hiçbirinin kokusu gerçekten güzel gelmedi. Bence parfümde sınıfta kaldı Body Shop.
White musk un erkek için olanını kullandım harika ötesi bence çok unisex bir koku yazın kendinizi bir tekne seyahatindeymişsiniz gibi deniz üzerinde ve ferah hissettiriyor.. normalde erkek parfümleri kullanmayı seven biri değilimdir..bu parfümü eşime hediye olarak alacaktım ama koklayınca direk kendime almıştım :))
white musk blush da kullandım bence kokusu aynı dolce gabbana the one a benziyor bende ikisi de var dolce yi pahalı bulanlar bunu yerine rahatlıkla kullanabilirler...