• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Balm ürünlerini kullananlar bakabilir mi

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Kizlar elinde the balmin urunleri olupta kullanmayp satmak isteyen varsa bana bildirebilir mi :*:*

bende balm jovi var istersen satabilirim sadece aydınlatıcısı 1 kez kullanıldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende balm jovi var istersen satabilirim sadece aydınlatıcısı 1 kez kullanıldı

Aydinlatci kullanmiyorum :( baskaa yokk mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395864825.877586.jpg
bu var

Farda olmaz en cok allikk makyaj bazi falan lazm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elimde set olarak satmayı düşündüğüm yalnızca denenmiş the Balm INSTAIN Swiss Dot, Toile, Houndstooth, Pinstripe, ile bunlara ek olarak Hot Mama allıkları ve Mary Lou Manizer aydınlatıcısı var. Cildim alerjik olmasına rağmen paraben vs bulundurmamasına güvenerek aralık 2015'te almıştım, cildim buna da reaksiyon gösterince kullanamadım bile. İstanbul içi elden takas edebilirim. Mesajınız iki sene önce atılmış olduğu için hala ilgilenir misiniz bilemiyorum.

The balm ın nude palet i olan arkadaşlar satmayı düşünürse alabilirim yazabilirler mi?

Elimde set olarak satmayı düşündüğüm yalnızca denenmiş the Balm INSTAIN Swiss Dot, Toile, Houndstooth, Pinstripe, ile bunlara ek olarak Hot Mama allıkları ve Mary Lou Manizer aydınlatıcısı var. Cildim alerjik olmasına rağmen paraben vs bulundurmamasına güvenerek aralık 2015'te almıştım, cildim buna da reaksiyon gösterince kullanamadım bile. İstanbul içi elden takas edebilirim. Mesajınız iki sene önce atılmış olduğu için hala ilgilenir misiniz bilemiyorum.
Nude paleti yok mu canım?

Back