- Konu Sahibi pinktomato
-
Hot mama allık gözeneksiz ve pürüzsüz ciltlerde güzel durur,misal serenay sarıkaya gibi ışıltılı allığın yakıştığı özellikle sarı alttonlu gözeneksiz cildiniz varsa Hot Mama'yı seversiniz.Ancak gözenekli cildi olanlar kesinlikle mat allıklara yönelmeli.
Mat siyah far arayan arkadaşım,nude tude'daki siyah simlidir ancak smokey için uygundur.Ben bu paleti çok severim,bloğumda da yorumlamıştım zaten.Fakat sadece mat siyah far için size başka önerilerim olur:high-end olarak MAC Carbon simsiyah olmasa da klasik siyahtır ve smokey için iyidir,fiyatı 37 tl idi refill'inin.drugstore olarak benim de çok severek kullandığım A101 marketleri de dahil heryerde bulabileceğiniz Maybelline Smoky Black adlı mat siyah tekli farını öneririm,8 tl,bence carbon'dan da iyidir.
Sevgiler
far bazını bir indirimde yakalayamadım arkadaş yahu. sabah ezanıyla mı gidip stok yapıyor millet anlamadım ki.
aynennnnn ve bütün gratislere tek tek sormama rağmen her defasında olmuyo
Her dışarı çıkışımda bir ümitle gratise gidiyorum ve indirim var mı ona bakıyorum. Geçenlerde indirim gelmesini bekleyemedim ve allık fırçası aldım. Hayatımın en güzel allık fırçası gerçekten mükemmel yumuşaklıkta ve ben pudra için de kullanıyorum. Hot mama, nude tude ve put a lid on it far bekliyorum. Tabii indirimsiz alamam bu arada arkadaşlar renkli nemlendiricisini kullanan varsa nasıl olduğunu söyleyebilir mi yani memnun musunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?