- 14 Şubat 2010
- 1.586
- 15
- Konu Sahibi pinktomato
arkadaşlar the balm'ın makyaj ürünlerini kullananlar var mı?nars , benefit gibi markalara dupe olarak öneriliyor bazı sitelerde, kullananlar fikirlerini paylaşabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben renkli nemlendiricisi ve pudrasını kullanıyorum çok da seviyorum :)
Ben aydınlatıcı farını ve allığını kullanıyorum Hot Mama olanı.. Çok memnunumm.. Aydınlatıcı farı ışıltılı ve kalıcı. Allığıda güzel renk veriyor.
Bu Hot Mama allık..
Eki Görüntüle 428328
Aydınlatıcı far
Eki Görüntüle 428329
Bunlarda dış ambalajları.. Çok şirinler :)
Eki Görüntüle 428327
sabah iyi ki aramışım standda en sevilen ürünler tükenmişti..
nude tude paletime ve hot mama allığıma kavuştum sonundaaaa :) gözüm aydın :) mağazadan çıktıktan sonra bir sevgi pıtırcığıydım ki , çocuklu koca kadın böyle ayak topuklarımı havada birbirine çarpıp dans edesim vardı dancing in the rain şarkısını söyler gibi.. işte alışverişin en güzel yanı bu
Eki Görüntüle 466011
bu arada nude'tude palet 60 tl , hot mama allık 33 tl imiş, %50 indirimle ikisi toplam 46,51-tl ye geldi bana..
sexy mama makyaj çantası hediyemi de aldım, kaçar mı? çok cüceeel..
ancaaak sexy mama translucent pudra almakla almamak arasında kaldım, almadım, o da 16 tl idi.. gratisteki essence'in fix&matte translucent toz pudrası 11 tl indirimsiz hali, o her zaman alınır diye vazgeçtim,tabii ki kaliteleri kıyaslanmaz bile ama essence'in o ürünü hakkında da çok olumlu yorum okumuştum,MAC prep&prime'ın dupe'u olarak gösterilmiş bazı sitelerde,o yüzden sexy mamadan vazgeçtim.. neyse alakasız oldu ama
makyaj yapıp uyuyasım var , canım canım cicilerim
Ayy çok güzel görünüyorlar güle güle kullan canım yaa:)) Tanrım ben mi yanlış anladım yoksa the balmda %50 indirim mi var?
Kızlar benim de bir sürü hic açılmamis makyaj malzemelerime rağmen dün tesadüfen gördüm indirimi. Renkli nemlendirici transparan pudra içinde üç tane minik göz kalemi olan set aldım maybeline de indirim de idi her zaman ki gibi 57 numaralı alligımi aldım baska kullanamıyorm zaten bir de the balm dan minik fırça aldım
güle güle kullan canım cicilerini.. the balm'ın fırçalarını daha önce kullanmış mıydın,memnun musun?ne fırçası aldın?
Mini mini küçücük bir fırça küçük parmağım kadar allık icin hoşuma gitti kadın orada sürdü bana sevdim daha önce hiç kullanmadım
mary lou manizer aydınlatıcıyı kullanıyorum memnunum
ah minnakcım , geç kaldın bugün sondu bildiğim kadarıyla.. the balm'da %50 , loreal vs markalarda %40 indirim vardı gratisin 3. yıldönümü nedeniyle..
ben haber aldığım gibi bloğumda haber vermiştim.. inşallah bir sonraki indirimde alırsın,çok güzel ürünleri..
olsun minnak,bir sonraki indirimde alırsın.. belki bayramda yine indirim yaparlar bilemiyorum.Ay canım benim ya çok geç farkettim öbür sayfada da yazıyormuş zaten:) neyse artık bir sonraki indirime :))