cok iyi fiyata almışsın canım ya . sadece far paletinin fiyatı gratisde 60 tl falan . bende nyx far paleti almıştım boynerden her rengi var içinde 110 tl ye. şuan onu kullanıyorum ama daha cok koyu smoke tarzı makyaj seviyorum o yüzden bu paleti baya istedim. aliexpress de the balmın bu paleti var baya ucuz acaba orjinal midir bilemiyorum.Ben de the balm ın balm jovi paletini tavsiye ederim. İçinde aydınlatıcıdan allığa kadar her şey var. Farların yapısı güzel. Bayağı da kullanışlı. Ben 1.5 yıldan fazladır kullanıyorum. Çokta memnunum. İndirim zamanı 30 tl gibi komik bir fiyata almıştım o kadar kullanışlı bir paleti :)
cok iyi fiyata almışsın canım ya . sadece far paletinin fiyatı gratisde 60 tl falan . bende nyx far paleti almıştım boynerden her rengi var içinde 110 tl ye. şuan onu kullanıyorum ama daha cok koyu smoke tarzı makyaj seviyorum o yüzden bu paleti baya istedim. aliexpress de the balmın bu paleti var baya ucuz acaba orjinal midir bilemiyorum.
Merhaba;merhaba kızlar . the balm dn far paleti almak istiyorum nude tude paletini kullanan var mı ? pigmenti nasıl kalıcılığı ? . dün gratis e gittim baktım renk tonları güzel ama tester ında coğu 3 4 rengi yoktu dökülmüş hepsi tam olarak bakamadm. kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
the balm farlari cok kaliteli benim tenim yagli mesela cabuk emer makyaji fakat nude tude paletinden cok memnunum sabah suruyorum aksama kadar ayni sekilde duruyor. indirime girecek ama bekle istersen:) ben bekliyorummerhaba kızlar . the balm dn far paleti almak istiyorum nude tude paletini kullanan var mı ? pigmenti nasıl kalıcılığı ? . dün gratis e gittim baktım renk tonları güzel ama tester ında coğu 3 4 rengi yoktu dökülmüş hepsi tam olarak bakamadm. kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.