- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Merhaba hanımlar, ihtiyacıma göre aradıklarımı bu başlıkta belirteceğim
Orjinal parfüm arıyorum ( Avon ve oriflame parfümleri istemiyorum ) çiçeksi ferah kokuları seviyorum, öyle çok kadınsı ağır kokular istemiyorum
Çanta arıyorum, değişik modellere açığım ama öyle cart renkler istemiyorum, bir de böyle iş çantası gibi çok klasik çantalar istemiyorum yaşıma uygun(20 yasındayım)
Elinizde varsa resım eklersenız sevinirim, beğendiğim ürünler olursa bir dahakı ay almayı düşünüyorum şimdiden açtım konuyu resim ekledikçe değerlendiririm :):)
Şimdiden teşekkürler
Çantalarınız çok güzellermiş ama kendime uygun bulamadım pek çok teşekkürler ilginize... :)Merhaba. Fiyatlarım çok ucuz. Ama ucuz diye kötü sanılmasın lütfen, hepsi sıfırdan farksızdır hatta bazıları sıfırdır! Sadece biran önce elden çıkarmak için çok ucuzlattım, hepsi aldığım fiyatların çok altında.
Umarım beğenirsiniz :)
Eki Görüntüle 1229909 Eki Görüntüle 1229910 Eki Görüntüle 1229911 Eki Görüntüle 1229912 Eki Görüntüle 1229914 Eki Görüntüle 1229915 Eki Görüntüle 1229917 Eki Görüntüle 1229918 Eki Görüntüle 1229919
Rica ederim :)Çantalarınız çok güzellermiş ama kendime uygun bulamadım pek çok teşekkürler ilginize... :)
Acil olarak istiyorum , bu tarz bir şey varsa resim eklerseniz cok sevinirimYıkanmış deri çok gözlü çanta arıyorum öncelikli tercihim siyah şu modellerden istiyorum kola takılabilecek tarzda
aynı bu tarz istiyorum benzer model de olabilir elinde olan paylaşırsa cok sevinirim
3. sıradaki çanta hoşuma gitti.Merhaba. Fiyatlarım çok ucuz. Ama ucuz diye kötü sanılmasın lütfen, hepsi sıfırdan farksızdır hatta bazıları sıfırdır! Sadece biran önce elden çıkarmak için çok ucuzlattım, hepsi aldığım fiyatların çok altında.
Umarım beğenirsiniz :)
Eki Görüntüle 1229909 Eki Görüntüle 1229910 Eki Görüntüle 1229911 Eki Görüntüle 1229912 Eki Görüntüle 1229914 Eki Görüntüle 1229915 Eki Görüntüle 1229917 Eki Görüntüle 1229918 Eki Görüntüle 1229919
bu tarz çantadan bir arkadaşta görmüştüm bulursam atayım linkiniYıkanmış deri çok gözlü çanta arıyorum öncelikli tercihim siyah şu modellerden istiyorum kola takılabilecek tarzda
aynı bu tarz istiyorum benzer model de olabilir elinde olan paylaşırsa cok sevinirim
Canım sanırım biliyorum o konuyu, o arkadaşla görüştüm, daha sonra çantayı incelediğimde kola takılmayacak kadar kısa oldugunu farkettım elde taşınabılıyor sanırım sadece, o yuzden vazgectım yoksa alacaktımbu tarz çantadan bir arkadaşta görmüştüm bulursam atayım linkini
3. sıradaki çanta hoşuma gitti.
sapları var mı acaba.birde kullanılma durumu nedir
çok begendim ama nakit sıkıntım var şu aralar lütfen takas düşündüğünüzü söyleyin :)Merhaba zincir askısı var evt içinde. Yepyeni sıfırdan farksız fotoğraflarında göründüğü gibi hiçbir kusuru yok cnm :)
çok begendim ama nakit sıkıntım var şu aralar lütfen takas düşündüğünüzü söyleyin :)
28 sayfadaki ürünler duruyor.Cnm sayfana baktım ama çok fazla konuşma var hangi ürünler var anlayamadım açıkçası :) tekrar eklersen ya da bana özelden gönderirsen takaslık bakabilirim bekliyorum
Ayakkabıyı beğendim ama bana küçük28 sayfadaki ürünler duruyor.
uzun kazak var ayakkabı var 37 numara siyah. rimel elseve yağ falan var canm
ayın yedisinde bursum yatacak ama kredi kartına yatırmam gerekiyor yoksa haciz gelecek eve 200 lira içinAyakkabıyı beğendim ama bana küçükbaşka da birşey bulamadım cnm şuan nakit düşünmez misin?
Gerçekten konun o kdr karışık ki ben hala hangi ürünler satılmadı anlamadım 27. Sayfada bişi göremedim, tekrar güncellersen bana özelden haber verirsen yine bakarım28 sayfadaki ürünler duruyor.
uzun kazak var ayakkabı var 37 numara siyah. rimel elseve yağ falan var canm
Gördüm şimdi olanları :) ayakkabının içini bi ölçersen bir tek o olabilir cnm çantayla takas. :)ayın yedisinde bursum yatacak ama kredi kartına yatırmam gerekiyor yoksa haciz gelecek eve 200 lira için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?