- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 346
- 363
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
bence kalıcı hatta bana fazla çiçeksi geldiği için takasa koydum normalde meyveli vanilyalı kokuları kullanıyorumFiyat ne düşünürsünüz beauty için? bir de kalıcılığı nasıldır internette pek kalıcı olmadıgı yazıyor
bence kalıcı hatta bana fazla çiçeksi geldiği için takasa koydum normalde meyveli vanilyalı kokuları kullanıyorum
ama ten farkından dolayı herkese farklı gelebilir almadan önce imkanınız varsa bir parfümeride denemenizi tavsiye ederim
tatlim sayfama bak istersen bi, canta parfum var birseyler :)
Merhaba hanımlar, ihtiyacıma göre aradıklarımı bu başlıkta belirteceğim
Orjinal parfüm arıyorum ( Avon ve oriflame parfümleri istemiyorum ) çiçeksi ferah kokuları seviyorum, öyle çok kadınsı ağır kokular istemiyorum
Çanta arıyorum, değişik modellere açığım ama öyle cart renkler istemiyorum, bir de böyle iş çantası gibi çok klasik çantalar istemiyorum yaşıma uygun(20 yasındayım)
Elinizde varsa resım eklersenız sevinirim, beğendiğim ürünler olursa bir dahakı ay almayı düşünüyorum şimdiden açtım konuyu resim ekledikçe değerlendiririm :):)
Şimdiden teşekkürler
bulursan banada soyleeeee lütfenn hatta iki tane araEstee Lauder Beyond Paradise arıyorummmmm
Bu gidişle dışarıdan alacağım bugün cosmo home'da denedim 207 tL idi =)) harika bir koku yaaabulursan banada soyleeeee lütfenn hatta iki tane ara
al bence ve yarısını kullan yarısınıda bana satBu gidişle dışarıdan alacağım bugün cosmo home'da denedim 207 tL idi =)) harika bir koku yaaa
cnm ck yi ben takasladım 5-6 saat kalıcı bir parfümFiyat ne düşünürsünüz beauty için? bir de kalıcılığı nasıldır internette pek kalıcı olmadıgı yazıyor
cnm ck yi ben takasladım 5-6 saat kalıcı bir parfüm
Bu arada nereden almıştınız ck yi ben cosmo home ve baska bir parfumeriye baktım fiyat çok farkediyor yacnm ck yi ben takasladım 5-6 saat kalıcı bir parfüm
ben gratisten bayram alışverişinde almıştım 150 mi 120 mıydı htrlmyrm toplu alısverıstıBu arada nereden almıştınız ck yi ben cosmo home ve baska bir parfumeriye baktım fiyat çok farkediyor ya
ben gratisten bayram alışverişinde almıştım 150 mi 120 mıydı htrlmyrm toplu alısverıstı
Ne kadara almıştınız burada 297 dediler bana yaa oha dedim
sorduğumda görevliler parfüm indirimi devam edicek demişlerdi yakınında gratis varsa bakabılırsın hemde bı suru çeşit vardıAy pardon ya yazmıssınız sonradna goruyorum =D
çantalara buradan bakabilirsin canımMerhaba hanımlar, ihtiyacıma göre aradıklarımı bu başlıkta belirteceğim
Orjinal parfüm arıyorum ( Avon ve oriflame parfümleri istemiyorum ) çiçeksi ferah kokuları seviyorum, öyle çok kadınsı ağır kokular istemiyorum
Çanta arıyorum, değişik modellere açığım ama öyle cart renkler istemiyorum, bir de böyle iş çantası gibi çok klasik çantalar istemiyorum yaşıma uygun(20 yasındayım)
Elinizde varsa resım eklersenız sevinirim, beğendiğim ürünler olursa bir dahakı ay almayı düşünüyorum şimdiden açtım konuyu resim ekledikçe değerlendiririm :):)
Şimdiden teşekkürler
çantalara buradan bakabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/3-5-tl-den-başlayan-fiyatlarla-kalanlar-40-sayfada.690377/page-40
bu da diğer topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-şey-1tl-daha-ucuzu-yok.748415/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?