- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
36-38im yani kıyafet olarak 36 giyiyorum ama bikini altı olarak 38 aldı bu sene, mayoda 36 aldım, çok karmaşık , göğüs kısmı destekli mi?? cok da uygunmuş fiyatı
göğüs kısmında pedler var... bence çok rahat olur... kalıbı dar...
yine sen bilirsin...
Tamamdır bu bi aklımda kalsın düşünceğim, ilginiz icin cok teşekkür ederim. :)
36-38im yani kıyafet olarak 36 giyiyorum ama bikini altı olarak 38 aldı bu sene, mayoda 36 aldım, çok karmaşık , göğüs kısmı destekli mi?? cok da uygunmuş fiyatı
Cicim bende pek bir şey yok sana uygun ama naçizane tavsiye mayoyu bikiniyi bir beden küçük al. İki giyişten sonra esneyip emanet gibi duruyorlar.
Öncelikli istediklerim çanta ve parfümm
Canm çanta olarak bendede bu var ister carpraz kullanabilirsin ister portföy olarak bikere ya taktim ya takmadim görüldüğü gibi tertemiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkür ederim bu tarzın siyahı var bende de ilginize teşekkür ederim. :)
Orjinal parfüm arıyorumm
Sizdeki parfümleri gördüm calvin klein bir de vip vardı sanırsam ?? kokuları nasıldır calvin kleinlerin ve vip'in ben çiçeksi fresh kokular arıyorum =))canım benim ürünlerime baktın mı bol çanta ve orjinal parfüm var
vip şekerli hoş bir koku ama onu takasladım zatenSizdeki parfümleri gördüm calvin klein bir de vip vardı sanırsam ?? kokuları nasıldır calvin kleinlerin ve vip'in ben çiçeksi fresh kokular arıyorum =))
Çantalarınızı gördüm sizdeki poloyu begenmistim ama şu an parfüm isteğim daha ağır basıyor =))
Fiyat ne düşünürsünüz beauty için? bir de kalıcılığı nasıldır internette pek kalıcı olmadıgı yazıyorvip şekerli hoş bir koku ama onu takasladım zaten
şu an ck beauty ve in2u parfümleri var elimde ama beauty çiçeksi bahar kokusu
in2u fresh meyveli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?