Bebek İkinci El The Babasling Forest Green - Satıyorum....

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul

Kizim tam kucak bebegi oldugu icin cok isimize yaradi; sabahlari bakici gelmeden bebegimi slinge asip ise hazirlik makyajimi yapiyordum. Disari yuruyuse markete hep onunla gittik. Sonra cook agirlasinca kullanamaz olduk... 40 TL

Umraniye'den elden teslim edebilirim...

bikaç arkadaşta aynı şeyi yazmış merakımı mazur görün. bukadar memnunsanız neden elden çıkarıyorsunuz ?ikinci üçüncü çocuga lazım olmaz mı? çünkü alış fiyatı baya vardı hatırladığım kadar

rica ederim :) baska cocuk planimiz yok su anda, ben de evde kullanmadigim esyalari depolamayi hic sevmiyorum. sigmiyoruz eve zaten :). su anda da kizim yurudugu icin de artik kullanmiyoruz, zaten cok da agir artik :) baska esyalarini, kiyafetlerini vb de satiyorum kuculduklerinde ayni mantik. umarim aciklayici olmustur :)

doğrudur.. kıyafetleri bende genelde elden çıkarıyorum eşe dosta,ihtiyacı olana vs.. ama unisex kullanacağım temel şeyleri vermiyorum oyüzden merak ettim, benim de kızım büyüdü yoksa düşünürdüm. cevap için teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…