2 günde gördüğüm kadarıyla bende Atatürk düşmanı olduğunu düşünmüyorum..
Henüz oy vermeye karar vermiş değilim,her yazıyı,bilgiyi okuyup süzgeçten geçiriyoruz,2 günde bir insanı yere göğe sığdıramamakta ,AKP şakşakçısı ilan etmekte yanlış zaten.
Ama önyargısız yaklaşmakta fayda var.Dediğin gibi çok güzel çalışmaları var adamın.
Önümüzde 2 ay var,bakalım daha neler yaşayıp göreceğiz.
Günlerdir Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili konu ve yorumları okuyorum, henüz olumlu ya da olumsuz bir fikrim yok, fikir yürütmem için erken olduğunu düşünüyorum, şu andaki nötr halimle sorsanız oy vermeye gitmek istemiyorum, seçimlere kadar öven köşe yazıları da olacaktır, yıpratmaya çalışanda olacaktır.
Yalnız ne olursa olsun bazı yazıları acımasız buluyorum, Ekmeleddin beyi zamanında kendilerine yakın bulanlar o mevkiye getirilsin diye çaba sarf edenler karşılarında aday olarak görünce ismiyle bile dalga geçecek kadar fena bir siyasi dile sahipler.
Siyaset artık mecliste olsun, vatandaş arasında olsun dalga geçme, karalama, kötüleme olarak algılanmaya başladı, daha doğrusu maalesef meclisteki temsilcilerimiz böyle bir algı oluşturdu, ne kadar kötülersen o kadar iyi siyasetçisin düşüncesi son bulmadığı sürece insanlar kutuplaşmaya, kararsızlar çoğalmaya devam edecektir.
Ortadogu ISID kontrolünde birlestirilerek, yeni düzende müslümanlar kontrol altina alinmak isteniyor..
Önümüzdeki günlerde AKP icinden birkac milletvekili, bugüne kadar AKP taraftari görünen birkac gazeteci ve diger taraftan birkac patron isbirligi ile bir plan devreye sokacak..
Ekmeleddin in Cumhurbaskanligini alamayacagini biliyorlar..
Allah akıl fikir versin hepimize inşallah
Hükümeti bırakın, seçmenleri bile Dünyada dönen hertürlü dolaptan haberdarlar ama ne hikmetse hepte oyuna geliyorlar
Paralelcilerin çevirdiği dolapları 2 yıldır biliyorlardı ama kandırıldılar
Gezicilerin sokağa çıkacağını, faiz lobisinin tezgahını 3 ay öncesinden biliyorlardı ama polisi halka saldırtarak faiz lobisine???? Yardımcı oldular
Şimdide Amerika nın yaptıklarından haberdarlar ama aylardır Işid i Suriye'de besleyip büyüttüler, sınırlarımızı sonuna kadar açıp sakladılar, tırlarla yardımlarını yaptılar, hatta adamları Türkiyede tedavi ettilerAma gene kandırıldılar...Adamlar o kadar emin ki Işid in kendilerini satmayacağından Musul'un tüm halkı, askeri, valisi bile kaçtı , bir bizim gariban konsolosluktakiler kaçamadı??
Besle büyüt gözünü oysunlar, sende suçu Amerika'ya at
Çocuğa anlatsan inanmaz, acaba bizi gerizekalı mı sanıyor bunlar
Misir'da 529 idam mahkumu musluman asilmasin diye imza kampanyalari yapiliyor, hukumet Misira mesajlar yolluyor, ote yandan Irak'ta bir defada 1700 polisi sirf Sii mezhebinden olduklari icin tarayarak olduren ISID'a tam tesekkullu destege devam.. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu?Ama itiraf etmeliyim ki cok guzel oynuyorlar, kandirmakta ustlerine yok, halkin tavrindan belli, buradaki destekcilerinin tavrindan da..
Buradaki AKPliler durumu yansıtmıyor.
Son belediye seçimlerinde, reel olarak 2 milyon oy kaybı var. AKP araştırma anket yaptırmadan adım atmaz. Sonuçları tutturan şirketin sahibini dinledim, araştırmayı yapmış.
Karşısına kim çıkarsa çıksın mutlaka RTE'ye oy veririm diyenlerin oranı %30 bandında. Taş çatlasın %34 olarak açıkladı.
Gazetelere bakarsak çatı adayının açıklanmasından sonra R.T Erdoğan'ın aday olmaktan vazgeçeceği bile konuşuluyormuş.
Burda gelip, E.İhsanoğlu için zaten kazanamayacak dediklerine bakmayın yani.
O kadar çantada keklikse neden hala adaylık açıklanmadı?
Olabilecekler de karışık elbet, çatı adayı % 65le gelirse hangi milli iradeden bahsedilecek?
Yazar bir tezgah oldugunu görmüs ama yanlis yerden bakmis:))
" Cati aday" basliginda " bekleyin neler cikacak" dedigimde inanmaz tavirlar vardii.
Evet cok sey var altinda ama yazarimiz yanlis bakiyor:))
Hedef Erdogan Cumhurbaskani olursa Ekmeleddini AKP nin basina getirmek degil..
Eger gercekten arastirmak istiyorsaniz size birkac sey söyleyeyim..
ISID varya sonzamanlarda Irak ta ortaya cikan ama kurulumu 10 yil öncede dayanan..
Iste o ISID in lideri " seyyid " oldugunu söyleyerek kendisine biat edilmesini istiyor..
Seyyid de sözde Peygamber soyundan gelenler..
Su basligi okuyun http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727785
Ortadogu ISID kontrolünde birlestirilerek, yeni düzende müslümanlar kontrol altina alinmak isteniyor..
Önümüzdeki günlerde AKP icinden birkac milletvekili, bugüne kadar AKP taraftari görünen birkac gazeteci ve diger taraftan birkac patron isbirligi ile bir plan devreye sokacak..
Ekmeleddin in Cumhurbaskanligini alamayacagini biliyorlar..
AKP ye oy veren muhafazakarlarinda artik malum edilemediginin farkindalar..
Aslinda Ekmeleddin in nereye getirildigini gördügünüzde hepiniz soke olacaksiniz...
Evet bir tezgah var ama yazar yanlis anlamis o tezgahi:))
Vay anam vay vay:))
Bilgi kaynagi google, akil hocasi tetikci gazeteciler olanlarin burnu yalan haberden cikmiyor:))))
ISID, Suriye de kurulmus:))) Gülün gülmek serbest:)
ISID i Türkiye beslemis:)) Kahkaha atin oda serbest:)
Tirlarla gönderilenler ISID icinmis:)) Tamam susun simdi bakin bunlarin bilgi kaynaklarinin yalanlari nasilmis:))
Su Fotografla baslayalim!
Simdi bu fotograf nasil paylasildi biliyor musunuz?
Bilal Erdogan, ISID lideri ile ciger yiyor diye:))
Peki gercek ne?
Resmin cekildigi yer: Istanbulda ki meshur cigerci Cigeristan
Resimdeki sakalli kim?: Cigeristannin sahiplerinden İsmail Kember..
Yani bir restoranta, restorant sahibi ile cekilmis bir fotograf, birilerinin bilgi kaynagi ve akil hocalari tarafindan " Bilal Erdogan, ISID lideri ile ciger yiyor" diye servis edildi..
Baska bir resme gecelim
Bu resimde, Sözcü gibi gazeteler, tetikci gazete yazarlari ve buradaki arkadaslarin bilgi kaynaklarinda " Erdogan i anlindan öpen terörist diye servis edildi.
Peki gercek ne?
Resmin cekildigi yer: MAvi MArmarada yaralananlarin tedavi edildigi Atatürk Egitim ve Arastirma hastanesi
Erdogan i öpen kim: MAvi Marm arada yaralanan , Irlandali, Libya asilli Mehdi El Harati.. Erdogan dan " sizi öpebilirmiyim" diye ria edip anlindan öpüyor.
Gelelim su yalanin kuruklusu olan " ISID üyeleri yada baslari Türkiye de tedavi edildi" sözlerine
Resiiiimmmmm
Bu resmi piyasaya sürüp, altinada su iddiayi yaziyor akil hocalari:))
"ISID lideri Türkiye de tedavi edildi"
Peki gercek ne?
Bu kisi Suriye den Türkiye ye gelen bircok siginmaci var ve bircoguda yarali olarak geliyor..
Bu kiside Suriye den yarali olarak gelen bir siginmaci..
Daha önce ISID konusunda yazdigim baslikta 3. dünya savasinin medya üzerinden yapildigini yazmistim..
Simdi buna ek olarak Malcomx in meshur sözünüde ekliyorum ve diyorum ki;
Artik önünüze sürülen her iddiaya inanip ortaya cikmayin..
Biraz kendi arastirmaniz, düsünceniz, fikriniz olsun..
Zira böyle istenilen yöne sürülen, kendi düsüncesi yada arastirmasi, ögrenme cabasi olmayan bir toplum olrsaniz birileride cikar, Amerika ve Ingiltere nin körfez savasindan sonra en büyük projesi olan ISID projesini size " Türkiye destekledi" diye yedirir...
Diger seylere hic yazmayacagim zira ayni sanal alem bilgisi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?