• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tezgah takildiktan sonra cam mozaik sokulurmu?

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
Selam arkadaslar suan cok kotuyum.o muteahhitede kocam olacak o adamada agzima ne geliyorsa sayiyorum.beyinsizler ikiside.aglamaktan gozlerim sisti. tasincagim evin hemen hemen hersyi bitti 15 20gune kalmaz tasinacagiz.mutfagimda herseyi gittim tek tek begendim.dolap tezgah istedigim gibi oldu.cam mozaik olmadi.mutfak dolaplarm kirik beyaza yakin acik krem.tezgahim siyah ona uygun cam mozaik sectim.sectigim cam mozaik ellerinde yokmus muteahhit olcak adam kafasina gore baska model taktirmis.hemde koyu kremli kahveli.sinir oldm ama adam sokeriz dedigi icin fazla takmadim.bir aydir oyle duruyo.bende saf saf sokulcek saniyorum.az once esimi aradim gidip mozaik secelim diye oda eve bakiyormus tezgahi takmislar.o dakikadan beri sinirden agliyorum. adam sokeriz dedi ama sokulurken tezgah cizilmezmi hemde siyah nsl goze batar. Ne olur bisey diyin ins. tezgahima birsey olmadn degistirebiliriz

sıkıntı yapma tatlım birşey olmaz. hallederler sorunsuz üzülmeye değmez bunun için. Allah başka dert vermesin.:34:

Amin arkadasimda iste tezgaha zarar vermeden nasil sokerler bilemedim

benim önce tezgah takılmıştı canım
canını sıkma
ağladığına değmez canım ya

benim önce tezgah takılmıştı canım
canını sıkma
ağladığına değmez canım ya
Ama yanlis takilan mozaik sokulunce tezgah zarar gormezmi birde sonradan takilinca bosluk kalirmi

canım şimdi fayans sökmeden üzerine tekrar fayans döşüyorlar belki sökmeden öyle yaplabilir.Benim komşum banyo fayanslarını söktürmeden üzerine yeni fayans yaptırdı çokta hoş oldu ortalık falanda batmadı o yüzden tatlı canını sıkma derim allah başka dert tasa vermesin herşey yoluna girer bu arada yeni evin hayırlı olsun güle güle otur yeni evin resimlerinide görürüzkıısa zamanda

merhabaaaa,

sakın sıkma canını, böyle şeylere ağlamaya değmez..
üstelik önce tezgah takılıyor, benim de önce tezgahım takıldı, sonra alın seramiği döşendi..
ayrıca benim alın seramiklerim de rezil, hiç sevmedim, üstüne üstelik bir de ustamız yatay döşeyeceğine dikey döşedi, çok fena duruyor :1:
ama buna üzülecek değilim, n'apalım, bir süre sonra değiştireceğim alın seramiklerini, zaten çok para da tutmuyor..
tezgahına da birşey olmaz üzülme, benim de tezgahım siyah/mavi granit, tertemiz kaldı, birşey olmadı..
şimdiden iyi günlerde kullan mutfağını!:16:

canım nasıl özeniyosun kendi evine istediğiini yapıcaksın diye işte böyle sinir ediyolar adamı. benim mutfağımda da buna benzer bi sorun çıkmıştı yapamadılar. alıştım ben de. takma sende alışırsın. allah sağlık versin.

Arkadaslar hepinize tsk ederim.biraz olsun rahatladim.dun gittim tezga
uygun baska cam mozaik sectim digeri sokulup bu takilcak ins. baska problem cikmaz. bu arada muteahhite iyice sinir oldum. meger onceden sectigim cam mozaik ellerinde varmis. biz uc elti gidip begenmistik. ikisi kahveli ben siyahli begendim. muteahhit hepsi ayni olsun deyip benimkinide kahve takmis.ordaki adamdan ogrendim.yanimda arayin konusalim muteahhitle yine problem olmasin dedim adam acmadi tlfnu. bi yanlis daha cikarsa yikarim o evi basina (buyuk konusmayayimda).

halledilir canım sıkıntı yapma:34:

Son düzenleme:
birde cam mozaik çok pahalı oluyor benimde öle ama bizim önce granit mermer kondu sonra tezgah ara seramiği döşendi zaten ufak ufak şeyler benimde bazı yerlerde kaymalar var ilk başta çok takıyodum ama alıştım sonuçta her daim yapılan bişey değil bu inş. gönlüne göre olur
$SAM_1378.webp

Benim korktugum sonradan takilmasi degil. once yanlis takilan mozaiklerin sokulurken tezgahima zarar vermesi.
bisey olmaz dediler ins. dogrudur.

Back
X