canım dogruyu söylemişler zamanla oda su alıyor tabi sende haklısın maddi acıdan olmayınca olmuyor tekzen ve koçtaşa baktın mımerhabalar
ben mutfak tezgahıma ve fayansına folyo yapıştırmak istiyorum..
tezgahımın bi kaç yeri çatlamıştı alta su kaçırıyor .. şu an yenisini yaptıramıcamız için folyo yapayım diye düşündüm ..
dün bi kaç yere baktım bulamadım hepsi sudan etkilenir dediler
burada bazı kişiler tezgaha yapmış çok beğenmiştim nereden bulabilirim acaba bilgisi olan varmı ?
oralarda satıldığını bilmiyordum onlarada bi bakayım :)canım dogruyu söylemişler zamanla oda su alıyor tabi sende haklısın maddi acıdan olmayınca olmuyor tekzen ve koçtaşa baktın mı
Rica ederim canımoralarda satıldığını bilmiyordum onlarada bi bakayım :)
burada görmüştüm birisi 3 senedir bir sorun çıkmadığını yazmış bakalım bi deneyeyim bende
teşekkür ederim canımm
tezgahta işe yararmı bilmiyorumki canımFayans yapıştırıcılar var deneyin benimde çatlak deneyecem bakalim
teşekkür ederim eşime söyliyeyim bakalım oda olabilir :)Benimde tezgah catlak Bir usta bana bunu tavsiye etti daha denemedim Marken diye bir urun henkel ürünü diye geçiyormuş mermer yapıştırıcı denemek isterseniz sevgilet
dayanıklı demekki yıllardır bişey olmamış tezgahtada olabilir sanırım bi araştırayım teşekkür ederim :)Bahaousta daha kaliteli yapiskanli kagitlar var cnm bne mutfak dolabima yapmistim ve yillarca bisey olmadi daha kalin diger kagitlara oranla ama tezgaha nasil olur bilemiyorum ama dikkatli kullanirsan olabilir sanki..