Tez çalışmam için evcil hayvan sahiplerinin yardımına ihtiyacım var!

hcrk

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
4
0
Merhaba arkadaşlar,

Yüksek lisans tez çalışmam kapsamında yurtdışında evcil hayvan sahipleriyle yapılan çalışmalarda kullanılan İngilizce ölçeğin Türkçe formunun geçerlilik ve güvenirlik çalışmasını yapmaktayım. Aşağıdaki linkte 18 yaş ve üstü evcil hayvan sahiplerinin cevaplayabileceği sorular bulunmaktadır. Ölçeğin Türkçe formunun geçerlilik ve güvenirlik çalışmaları sona erdiğinde alana yeni bir ölçek kazandırılmış olacaktır. Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Araştırmanın linki: https://docs.google.com/forms/d/1xsYF6iuNDKXtDsF-o7ru2Xz2t4A_SW1HvXBmCHzyUow/viewform

Not 1:Araştırma tamamlandıktan sonra sonuçları hakkında bilgi almak isterseniz *** adresine mail atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
içinde hayvan geçtiği için doldurdum. inşallah bu tür anketler evlerin ve bahçelerin hayvanlara ayrılmasına vesile olur.

ilginç bir çalışma olmuş..sorular düşünmeye sevk etti beni... kolay gelsin..

bende cevapladım ^^
en son beslediğim hayvan muhabbet kuşu ama onunla yeterli duygusal bağı kuramadığım için eski kedişimi baz alarak cevapladım^^

Cevapladım ama bitirirken patladım sıkıntıdan. O benzer soruları bin defa sorup cevapların tutarlılığını test edelim kısmı, çok gözüme battı.

Forum için çok değerli bilgiler. Bu deneyim ve tecrübeleri bu forum ortamında bulmak çok güzel. Buraya yazılan her şey için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Sağolun.

meraba ben lise öğrencisiyim ve tübitak ortaöğretim araştrma yarışmasına hazırlanıyorum tesadüf araştırma yaparken bu konuyu buldum ve mutluluktan uçuyorum.biz tam böyle bu konuda bir tez istiyorduk ama türkiyede hiç çalışılmamış bir türlü bulamadık bize acil yardımcı olabilirmisinz çok sevinirim inanın.buna ihtiyacımız var

çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
masall06 elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmak isterim mail üzerinden haberleşebiliriz. mailine cevap yazdım, görüşelim

Köpek sahibi biri olarak, Ben de cevapladım, umarım zaman açısından geç kalmamışımdır...

teşekkür ederim, mail adresi başlıktan kaldırılmış ama linkte mevcut oraya mail atabilirsiniz

X