• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemle aynı yaştayız ve bana böyle şeyler diyo

benden anne olmaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
176
118
53
36
Arkadaşlar merhaba, size garip bulduğum ve anlam veremediğim birşey anlatacağım.

Teyzemle aynı yaştayız ve ikimizde hamileydik aramızda 2 ay vardı. Her konuşmamızda sürekli bebeğinin kilosunu söylerdi çok yiyorum falan filan derdi hatta benim erken doğum riskim vardı aramadı bile en sonu annem demiş teyzeme anca öyle aradı onda da ilk halimi hatrımı değil direk bebeğinden ve kilosundan bahsetti sonra halimi hatrımı sordu çok şükür, ki aynı durumu o da yaşadı ve ben her gün mesaj atıyodum nasılsın durumun nasıl diyo.

Neyse çatı darlığından dolayı sezeryan doğum yaptı benimde şu an doğumuma 2 ay kaldı ve bana hep bence sen sezeryan olursun diyip duruyor bende " daha belli değil nasip" demiştim sonra bana " darlık varsa hiç zorlama sezeryan ol" dedi.

Ayrıca ben düğün tarihimi önceden almıştım o daha almamıştı, sonra aldı ama bende 1 hafta önceye bunu da söylemeden geçmiyim..

Ya gerçekten çok üzülüyorum ben onun hep iyiliğini düşünüyorum bi kere kötü düşünmedim ama bana böyle şeyler diyo sizce ne yapmam gerekiyor?

Kafanıza takacağınız hiçbir şey göremedim. Herkesin önemsediği detaylar farklı olabilir. Ortalama 500 kişinin katıldığı ve iki insanın tüm çevresini ilgilendiren düğün tarihinin de özellikle seçildiğini sanmıyorum.

Anlattıklarınızdan yola çıkarak biraz takıntı olmuş gibi geldi sizde, daha derinliği varsa bilemem tabi.

İkinizde hamileymissiniz ve ikiniz de kendi derdinize dusmuşsunuzdur alınacak bir durum yok. Bazı insanlar cevresinden sürekli ilgi bekler siz belki de ilgi bekliyorsunuz. Ayrıca düğün tarihi falan ne alaka öyle denk gelmiştir. kendinizi fazla mı kuruyorsunuz acaba?
Kurmak değil aslında bunu bana eşim söyledi ben farketmedim mesajları tekrar okuyunca anladım. İnanın kimseden ilgi beklemiyorum sadece böyle durumlar olmasın istiyorum

Kafanıza takacağınız hiçbir şey göremedim. Herkesin önemsediği detaylar farklı olabilir. Ortalama 500 kişinin katıldığı ve iki insanın tüm çevresini ilgilendiren düğün tarihinin de özellikle seçildiğini sanmıyorum.

Anlattıklarınızdan yola çıkarak biraz takıntı olmuş gibi geldi sizde, daha derinliği varsa bilemem tabi.
Derinlik var aslında sadece buna üzüldüm ben iyiliğini düşünüyorum sanki o düşünmüyormuş gibi geldi

Derinlik var aslında sadece buna üzüldüm ben iyiliğini düşünüyorum sanki o düşünmüyormuş gibi geldi
Bazı insanlar çok fazla kendilerine odaklı olurlar, size geçmiş olsun demek için ararlar ama bakarsınız 40 dk. kendi dertlerini anlatmışlar. Size özel olmayabilir bu durum, karakter yapısıdır belki. Doğuma az kala canınızı sıkmayın

Bizim oralarda uzaktan gelen akrabalara kolaylık olsun diye düğünler peş peşe yapılır . Sizin düğün tarihinize yakın olması bana hiç garip gelmedi .
Doğum yöntemini çoğunlukla dr’a danışmak lazım . Ama ilk bebekte herhangi bir engel yoksa normal doğum deneyebilirsiniz .
Onun dışında bence eşiniz biraz art niyetli. Ne olacak sanki deyin geçiştirin . Bebek olunca zaten başımızı kaşıyacak vaktimiz olmuyor . Muhtemelen sizin de öyle olur .
Teyze değil bazen kardeş kardeşe bile yaşanıyor bu söyledikleriniz .

İnşallah dediğiniz gibidir yakınım sonuçta arama mesafe koymak istemiyorum teşekkür ederim <3
Valla ben olsam en azından bir süre mesafe koyardım.. Hamileyken ilgi bekleyen, sadece kendinden bahseden insanlar dan yıldım vallahi..konu bile açtım bu şekilde😂Uzak durmak istemiyorsanız da kafaya takmamaya çalışın, karakteri bu diyin geçin..

Bizim oralarda uzaktan gelen akrabalara kolaylık olsun diye düğünler peş peşe yapılır . Sizin düğün tarihinize yakın olması bana hiç garip gelmedi .
Doğum yöntemini çoğunlukla dr’a danışmak lazım . Ama ilk bebekte herhangi bir engel yoksa normal doğum deneyebilirsiniz .
Onun dışında bence eşiniz biraz art niyetli. Ne olacak sanki deyin geçiştirin . Bebek olunca zaten başımızı kaşıyacak vaktimiz olmuyor . Muhtemelen sizin de öyle olur .
Teyze değil bazen kardeş kardeşe bile yaşanıyor bu söyledikleriniz .
Bizim burada böyle değil maalesef hatta akrabalar annemi arayıp annenle yarış mı yapıyorsun deyip dalga geçmişlerdi aynı şeyi beni yapsaydım anneannem benimle konuşmazdı kinci bi kadın gerçekten. eşim aslında uyarıyor belki yanlış lanse etmiş olabilirim. Muhtemelen öyle olacak hatılıyoeum teşekkür ediyorum yazdığınız için<3

Valla ben olsam en azından bir süre mesafe koyardım.. Hamileyken ilgi bekleyen, sadece kendinden bahseden insanlar dan yıldım vallahi..konu bile açtım bu şekilde😂Uzak durmak istemiyorsanız da kafaya takmamaya çalışın, karakteri bu diyin geçin..
olmadı öyle yapıcam bakalım kafaya takmıyorum çok şükür sadece çok üzüldüm çok seviyorum çünkü onu

Normal tavırlarından bir gariplik yoksa düğün tarihi vs garip değil. Ne olacak ki.
Öte yandan ikinizde hamile olunca kendi derdinize düşmeniz normal.
Ben de erken doğum yapmak zorunda kaldım sezaryen oldu haliyle. Şimdi 'olmuyorsa zorlamayın' sezaryen oluversin diyorum 10 dakikada kucağında bebeğin :) yakın bir arkadaşımın benden hemen sonra idi doğumu aynı böyle söylemiştim, sonu ne oldu 2 gün suni sancı çekti. 3 gün sezaryene aldılar. Baştan sözünü tutmadığıma öyle pişman oldum ki dedi. Kötülüğüne söylenmiş bir söz olduğunu zannetmiyorum. O da bak ben hamile kaldım hemen peşimden hamile kaldı diye düşünür eğer aranızda kıskançlık hep olan bir duygu ise.

Back