• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemin erkek bebek ve kiz bebek tarifi :))) erkek bebegi bu sekilde cok kisi tutturmustur;)))

Emininannesi0412

Elif
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
924
666
48
37
Hanimlar merhaba sitenin yeni uyesiyim uzun zamandir forumlari okuyorum ve cogunluk erkek bebek arayisinda benimde bir oglum var ve sizlerle bildiklerimi paylasmak istiyorum belki bi kac kisiye yardim edebilirim ☺☺

Eee anlatın o halde ilginçmiş:)bnce şans sanmıyrm bışylre bağlı oldugunu ama siz yinede anlatın:)

:))) oncelikle rabbim herkese gonlundeki bebegi saglikli hayirli bir sekilde nasib etsin ben tarifle yapmadim ama teyzeme ne zaman hamile kaldigimi soyledigimde bebegin erkek olucak demisti..adet dongusunu 28 gun olarak sayarsak adetim birinci gununden 14. Gunune kadar ki zamanda erkek sonrasi adete kadar kiz bebek getiriyormus..benim su sekilde olmustu ben yurt disindaydim geldim adet gordum temizlendim 8. Aksam ve 10. Aksam iliski oldu ondan oglum oldu biraz yatip bekledim ve uzun sure iliskimiz olmamisti sanirim ilkinde oglumuz oldu yani o sekilde tahmin ediyorum

Hımm ben buna benzer birşey okumuştum araştırmak lazım dini bir kıtapta okumuştum

ya kizlar sonucta cinsiyet erkekten gelmiyor mu? Biz okullarda boyle ogrenmedik mi? 14. gunun oncesi ve sonrasi gelen spremlerden hangisini secegine mi karar verebiliyor ozmn?

Hımm ben buna benzer birşey okumuştum araştırmak lazım dini bir kıtapta okumuştum
Evet marifetname kitabinda yaziyor ayni sekilde yani tabi bu yumurta catlamasina gore degisir benim sanirim adetten hemen sonra catliyor yumurtam tabii nasip isi ama ben bu cinsiyetin istenmesini gunah bulmuyorum sonucta rabbimin hazinesi genis biz dua edelim bazi seylere dikkat edelim o hayirliysa verir zaten

Tabii
ya kizlar sonucta cinsiyet erkekten gelmiyor mu? Biz okullarda boyle ogrenmedik mi? 14. gunun oncesi ve sonrasi gelen spremlerden hangisini secegine mi karar verebiliyor ozmn?
Tabiki erkekten geliyor ama hemen adet sonrasinda erkekte uzun zamandir iloskiye girmedigi icin dolu oluyor ve yatip bekleyenlerin cogunun erkek cocuhu oluyor benim kuzenimin bi kizi vardi bu sekilde adetten hemen sora 4 gun korunmadi ve 7. Ayda oglu oldu teyzemin iki oglu da adetten hemen sonraki gunlerde o hafta icinde oldu tabiki kizi da olan vardir bu zamanlarda ama erkek bebek icin kadininda erkeginde biraz dolu olmasi lazim diye biliyorum her bana gore ben ilk cocuhumu kiz istemistim hic bilmeden yaptim yontem falan catlamaymis yumurtalama gunuymus gercekten haberim yoktu ama nasip tabi rabbime sukur saglikli bir evladim var

:))) oncelikle rabbim herkese gonlundeki bebegi saglikli hayirli bir sekilde nasib etsin ben tarifle yapmadim ama teyzeme ne zaman hamile kaldigimi soyledigimde bebegin erkek olucak demisti..adet dongusunu 28 gun olarak sayarsak adetim birinci gununden 14. Gunune kadar ki zamanda erkek sonrasi adete kadar kiz bebek getiriyormus..benim su sekilde olmustu ben yurt disindaydim geldim adet gordum temizlendim 8. Aksam ve 10. Aksam iliski oldu ondan oglum oldu biraz yatip bekledim ve uzun sure iliskimiz olmamisti sanirim ilkinde oglumuz oldu yani o sekilde tahmin ediyorum[/QUO

bunu başka yerlerde de okudum ama anlamadığım bir nokta var ki o da; kadınlar sadece yumurtlama gününde hamile kalabiliyor, dolayısıyla 28 günde bir adet döngüsü olan bir kişi (mesela ben) 14. günde yumurtluyorsa, sadece o gün hamile kalma şansı oluyor. yumurtlama gününde de erkek çocuk oluyorsa, o zaman kız çocuk nasıl olacak, anlayan beri gelsin ... :KK43:

aynı şeyi ben de merak ettim yumurta genellikle 14. gün çatlıyorsa herksin kızı olması gerekmiyor mu? adetten sonraki 2 hafta zaten yumurta büyütmekle uğraşıyoruz :KK64:benim zaten çok geç çatlıyor kızım olacak o zaman :D

aynı şeyi ben de merak ettim yumurta genellikle 14. gün çatlıyorsa herksin kızı olması gerekmiyor mu? adetten sonraki 2 hafta zaten yumurta büyütmekle uğraşıyoruz :KK64:benim zaten çok geç çatlıyor kızım olacak o zaman :D
Benim de yumurtam hemen adetten sonraki hafta catliyor mesela herkeste degisir bu ovulasyon testi ile kontrol edebilirsinin gununu tayin etmek icin yani normalde adet bittikten 1 gun sonra hamile kalinmaz diyorlar ama brn kaldim kuzenim de kaldi ikimizinde oglu oldu teyzemde ayni sekilde denedi onunda oglu oldu

Ben 17 günümde korunmasız ilişkiyle hamile kaldım ve oğlum olacak inşallah.
Eltimde adet dönemine yakın zamanda korunmasız hamile kaldı kızı olacak.
Eee bunun hangisi doğru.böyle saçma şeylere asla inanmadım.

Benim de yumurtam hemen adetten sonraki hafta catliyor mesela herkeste degisir bu ovulasyon testi ile kontrol edebilirsinin gununu tayin etmek icin yani normalde adet bittikten 1 gun sonra hamile kalinmaz diyorlar ama brn kaldim kuzenim de kaldi ikimizinde oglu oldu teyzemde ayni sekilde denedi onunda oglu oldu
amann olsunda kız erkek farketmez canım yeterki olsun :KK46:

Eger ovulasyon gununde yaparsaniz da %90 ihtimalle erkek oluyormus forumlarda cok okudum yumurtlama testiyle o iki gunde hamile kalanlar hep oglan dogurmus..Allah herkese oncr saglikli sonra hayirli evlatlar nasib etsin tabi gonullerinden gecen cinsiyeti nasib etsin insallah ☺☺

Eger ovulasyon gununde yaparsaniz da %90 ihtimalle erkek oluyormus forumlarda cok okudum yumurtlama testiyle o iki gunde hamile kalanlar hep oglan dogurmus..Allah herkese oncr saglikli sonra hayirli evlatlar nasib etsin tabi gonullerinden gecen cinsiyeti nasib etsin insallah ☺☺
aminnnn :KK46: ah şu ovulasyonu yakalasam :KK55:

Ben 17 günümde korunmasız ilişkiyle hamile kaldım ve oğlum olacak inşallah.
Eltimde adet dönemine yakın zamanda korunmasız hamile kaldı kızı olacak.
Eee bunun hangisi doğru.böyle saçma şeylere asla inanmadım.
Tamam iste adete yakin zamanda kizi olmus eltinizin bende onu demek istedim yani genelde oluyor ama tabiki kimse buna kesin demiyor herkesin yumurtlama donemi farkli farkli ama bizim ailede oglu olanlarin hemen hemen hepsi adet sonrasinda kaldi..allah bagislasin evladinizi

Tamam iste adete yakin zamanda kizi olmus eltinizin bende onu demek istedim yani genelde oluyor ama tabiki kimse buna kesin demiyor herkesin yumurtlama donemi farkli farkli ama bizim ailede oglu olanlarin hemen hemen hepsi adet sonrasinda kaldi..allah bagislasin evladinizi

kızımdada 17 günümde çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.eee kızımdada 17 oğlumdada 17 o nasıl oluyor.
Zaten eltimin yumurtaları adet dönemine yakın tarihte çatladığı için o dönemde korunması ilişki olmuş.oğlundada aynı dönemde hamile kalmış yani.
Bırakın bunları insanların boşuna kafasını karıştırmayın.Allah hangisini isterse o olur.

Canim gittigidiyordan ovulasyon testi siparisi verip alabilirsin istersen buradaki forumlari oku ovulasyonla ilgili cok kisi denemis ve hamile kalmis insallah yakalarsin sende gununu
2 aydır yapıyorum canım geçen ay çok geç çatladı bu ay da yumurta takibi yaptırıyorum büyüyememiş :( bu konu beni çok geriyor ya sanki yum. günlerinin dışında boşuna ilişkiye giriyormuşuz gibi geliyor aslında her zamn ihtimal var dediğin gibi :(

Back
X