- 16 Ekim 2018
- 73
- -35
- 88
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
-
Kendi çocuğundan iyi olsun istemezler bu bana da çok yapıldı zamanında hiç iyi niyetli değil yaniAkraba diyor insan beyni duruyor. Cidden hiç beğenmeyip dalga geçtiği birini bana ayarlamaya çalışıyor sadece işini beğeniyor birde ailesini. Teyzem erkek için Semoşş diyor bana diyor ve alaylı tonuyla taklidini bile yapıyor aşağılıyor bariz onu hiç sevmiyor alay ediyor. Bana geldi seni soruyor annesi boşa sormuyordurlar arayayım mı ağzını vs dedi, yok dedim istemiyorum ama sürekli ısrar ettiler, başka bir şey için sormuştur boşver teyze vs dedim ama başaramadım annem yüzünden birlik olup konuyu açmışlar. Böyle bir teyzeniz olsa şöyle bir hareket yapsa ne düşünürdünüz? Sizin iyiliğinizi mi ister yoksa amacı dalga geçmek, sizi küçümsemek veya başınıza çorap örüp sevinmek midir? Annem benden de saf ne kadar anlatsam da anlamıyor teyzem onu mum gibi avucunda gezdirip duruyor hep.
Cidden öyle biliyor musun. Ben herkesçe iyi bilinen biriyim, iyi birini bulmak yerine alenen kendi çocuğunun eşinden daha kötü birini, alay ettiği birini ayarlamak için koşturuyor ki teyzem daha önce benim için hiç birini falan aramadı önem bile vermedi. Kendi çocuğunun eşiyle de alay ediyor hep onu da hiç sevmiyor. Ne acayip insanlar var ya maalesef annem yüzünden bu teyzem de hep hayatıma burnunu sokuyor hep kötülük düşünüyor anneme anlatamıyorum hiçbir şeyi anlamıyor...Kendi çocuğundan iyi olsun istemezler bu bana da çok yapıldı zamanında hiç iyi niyetli değil yani
Aynen canım benim ki de toz kondurmaz kardeşine ben kötü olurum. O yüzden boşver Allah'a havale etCidden öyle biliyor musun. Ben herkesçe iyi bilinen biriyim, iyi birini bulmak yerine alenen kendi çocuğunun eşinden daha kötü birini, alay ettiği birini ayarlamak için koşturuyor ki teyzem daha önce benim için hiç birini falan aramadı önem bile vermedi. Kendi çocuğunun eşiyle de alay ediyor hep onu da hiç sevmiyor. Ne acayip insanlar var ya maalesef annem yüzünden bu teyzem de hep hayatıma burnunu sokuyor hep kötülük düşünüyor anneme anlatamıyorum hiçbir şeyi anlamıyor...
Teyzeniz beğenmiyor ve dalga geçiyor diye beğenilmeyecek birisi olduğu anlamına gelmez tabi. Ama eğer siz de beğenmiyorsaniz, "o bana uygun biri değil" diyip konuyu kapatın. Eh zorla da imza attiracak hâli yok. Konu açıldıkça net olun lafı ağzına tıkın. Teyzeniz sinir bozucu biri ama sizin de onu bozmanız lazım zaman zaman.Akraba diyor insan beyni duruyor. Cidden hiç beğenmeyip dalga geçtiği birini bana ayarlamaya çalışıyor sadece işini beğeniyor birde ailesini. Teyzem erkek için Semoşş diyor bana diyor ve alaylı tonuyla taklidini bile yapıyor aşağılıyor bariz onu hiç sevmiyor alay ediyor. Bana geldi seni soruyor annesi boşa sormuyordurlar arayayım mı ağzını vs dedi, yok dedim istemiyorum ama sürekli ısrar ettiler, başka bir şey için sormuştur boşver teyze vs dedim ama başaramadım annem yüzünden birlik olup konuyu açmışlar. Böyle bir teyzeniz olsa şöyle bir hareket yapsa ne düşünürdünüz? Sizin iyiliğinizi mi ister yoksa amacı dalga geçmek, sizi küçümsemek veya başınıza çorap örüp sevinmek midir? Annem benden de saf ne kadar anlatsam da anlamıyor teyzem onu mum gibi avucunda gezdirip duruyor hep.
Teyzeni boşver ne düşünürse düşünsün.Cocuk iyi ise konuş benceAkraba diyor insan beyni duruyor. Cidden hiç beğenmeyip dalga geçtiği birini bana ayarlamaya çalışıyor sadece işini beğeniyor birde ailesini. Teyzem erkek için Semoşş diyor bana diyor ve alaylı tonuyla taklidini bile yapıyor aşağılıyor bariz onu hiç sevmiyor alay ediyor. Bana geldi seni soruyor annesi boşa sormuyordurlar arayayım mı ağzını vs dedi, yok dedim istemiyorum ama sürekli ısrar ettiler, başka bir şey için sormuştur boşver teyze vs dedim ama başaramadım annem yüzünden birlik olup konuyu açmışlar. Böyle bir teyzeniz olsa şöyle bir hareket yapsa ne düşünürdünüz? Sizin iyiliğinizi mi ister yoksa amacı dalga geçmek, sizi küçümsemek veya başınıza çorap örüp sevinmek midir? Annem benden de saf ne kadar anlatsam da anlamıyor teyzem onu mum gibi avucunda gezdirip duruyor hep.
Bulamayan biri olarak nerde bulabilirim tavsiyelere açığımKoca bulmak mı kaldı ya? Kendiniz bulamıyor musunuz evleneceğiniz insanı?
Arkadaş çevresi, iş hayatı, okul hayatı gibi yerlerde hiç kimseyle tanışmadınız mı?Bulamayan biri olarak nerde bulabilirim tavsiyelere açığım
Zaman içinde biriken içimde yer eden o kadar şey varki, anlamlandırmadığım ya da ben de mi sorun var dediğim kararsızlığa düşüp takıntı yaptığım çok şey var içlerinde boğuluyorum. Allah razı olsun burada güzel insanlar var çoğu şeyi fark etmemi onlar sağlıyorlar.Sıradaki konunuz ne olacak Canan hanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?