Erkek İnfertilitesi Teyzem için yardım lütfenn

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
Teyzem için sizlerden fikir isteyeceğim arkadaşlar.Eniştem azosperm dokuz yıldır evliler evlat sahibi olamıyorlar maalesef.Ankara'da yaşıyorlar iyi bir üroloji uzmanına gitmek istiyorlar.Bu konuda sizlerden yardım istiyorum.Ankara'da en iyi olarak gördüğünüz ya da şu an tedavi olduğunuz bildiğiniz bir doktor var mı acaba. Hastane farketmez ama Atatürk hastanesinde bildiğiniz bir doktor var mı ayrıca. Şimdiden çok ama çook teşekkür ederim. Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Doktor haricinde de evlat sahibi olup başka yolla evlat sahibi olup da öneri ve yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim.

Ankarada üroloji bölümünde en iyi doktorlardan biridir kaan aydos bence sitesine girip bi arastirmalisiin kesinlikle paragöz bi doktor degiill bence kendi sitesinfen bi bak derim

Ankarada üroloji bölümünde en iyi doktorlardan biridir kaan aydos bence sitesine girip bi arastirmalisiin kesinlikle paragöz bi doktor degiill bence kendi sitesinfen bi bak derim
Çook teşekkür ederim başka önerebileceğiniz doktor var mı peki ya da Atatürk hastanesinden bir doktor var mı ? Azosperm için önerebileceğiniz bir şeyler var mı yapmaları gereken vs.

Canim baska doktor bilmiyorumm istanbulda duydum emre bakirciogluu bide ona bak istersen azosperm icin nohut kürü ve keciboynuzu kürü var ibrahim saracoglunun sayfasnda yaziyoor iyi geliyor diye yaziyo cogu insanda keciboynuzuyöa sperm sayilari artti yani bu sayfada bi denemekden zarar gelmez

Olsun çook teşekkür ederim yine de. İstanbul'a gitme durumları pek yok şu an için. İbrahim Saraçoğlu'ndan da bizzat bayadır kür aldılar uyguluyorlar. Keçiboynuzunu da çok denediler. Çok teşekkür ederim ama bilgileriniz için.

ömer faruk karataş sanırım atatürk hastanesine geçmiş araştırmanı tavsiye ederim..kendisi erkek kısırlık uzmanı çok olumlu biri ..daha önce özel bi hastanedeydi ...bide özel olarak çalışan müfit günel var ankarada 3 tüp merkezinin doktorluğunu yapıyor hemen randevu alabiliyosun...

Peki çok teşekkür ederim gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…