EYlul ayinda az kaldi felan filan yazmis dun en son artik istiyorum demisim aay pisman oldum deyince tepem atti ben normalde odunc kitap vermem israr efince verdim takintiliyim bu konuda demisim uste cikio canim skkindi okumadim felan demis ben de getirmesini ima edecek tarzda biraz da sert bir sekilde odunc vermedigimi belirttim evet takintilisin getircem demis ama 3 defa yazdim hepsinde getircem diyor ama getirdigi bir sey yok ve ben cok fazla kafayi takip sinirleniyorum ben verdigime bin pisman oldum kemdisi 1 ,5 aya kadar herhalde gidecek ama ben okumayacaksa teslim edilmesini istiyorum yuzune de soyluyorum her defasinda getircem diyor ama uygulamaya gelince bir halt ettigi yok ve ben inanilmaz geriliyorum artik hem suclu hem guclu bir de ayy pisman oldum aldigima diyor yuzsuzlugun bu kadari gercekten acik acik istedim yani daha ne yazayim o kadar kilik kiyafet verdim sesim cikmadi ama kitap istemeyerek verdim verince de cok takiyorum bunu da biliyor ama evinize ugradiginda getirmiyor