Teyzelerin öğretmen gelin sevdasi

Yakışıklı olanında doğru düzgün mesleği yok ama kızı kandırmak için ağzı iyi laf yapıyor seviyorum ve aşk kelimelerini iyi kullanıyor
Aynen ne kadar matematikci erkek varsa hepsi cirkin bi de sayisal bolum okuyan kizlara kezban derler aynaya bakma yok hic erkeklerde egonun bini bi para :KK70:

herkesin derdi kendine bu durum benim için bir dert
Çünkü.şakayla karisik denmiyor cuzdanim yani.maasim ve rahatligi yüzünden isteniyorum.

E sen de bunu dert olarak buraya yazma gereği mi duydun? Gorustugun biri varsa o teyzeleri kibarca reddet gul gec. Ben de ogretmenim ve bana gelen kisilere de hiç bu kafayla bakmadim acikcasi. Maas vesaire yonunden.
Aksine tercih edildigim için gururlanirim hosuma gider. Ama seninki bi tuhaf. Yani dert olarak gormen:KK14:

Şuraya bi derdimizi yazinca 'cinim sin di bini dirt mi siniyisin yiiiiaaaaa' yazan bagyanlar timi iş başinda. Kiz dert gormus yazmis yani sitenin bekcisi misiniz. Ayrica gercekten cok yapisik teyzeler var yok diyosun yoktan anlamiyo. Belki size denk gelmedi. illa iki cocukla dovulup kapiya mi konmak gerekiyo.

Şuraya bi derdimizi yazinca 'cinim sin di bini dirt mi siniyisin yiiiiaaaaa' yazan bagyanlar timi iş başinda. Kiz dert gormus yazmis yani sitenin bekcisi misiniz. Ayrica gercekten cok yapisik teyzeler var yok diyosun yoktan anlamiyo. Belki size denk gelmedi. illa iki cocukla dovulup kapiya mi konmak gerekiyo.
:KK70::KK70:

Off maalesef konu actigima pisma oldum.3 senedir boyle laf söz dinlemiyorlar.Tskler anlayisiniz icin

E sen de bunu dert olarak buraya yazma gereği mi duydun? Gorustugun biri varsa o teyzeleri kibarca reddet gul gec. Ben de ogretmenim ve bana gelen kisilere de hiç bu kafayla bakmadim acikcasi. Maas vesaire yonunden.
Aksine tercih edildigim için gururlanirim hosuma gider. Ama seninki bi tuhaf. Yani dert olarak gormen:KK14:
Sizce bir insanin kisiligi karakteri degilde ayyy ogretmenmissin bnm ogulla bi tanissan deseler.Bu sizce maas vesaire yonu olmaz mi sirf ogretmen rahat meslek vs sirf bu yuzden olmasi hosuma gitmiyor .Tercih edilen siz degilsiniz bu durumda uzgunum mesleginiz tercih edilwn

Sende sözlüyüm dersin eline yüzük takarsın kısmetin kesilir ağızdan ağıza dolaşır ,sende evden işe işten eve monoton hayatına devam edersin ,kimsede artık rahatsız etmez
Off maalesef konu actigima pisma oldum.3 senedir boyle laf söz dinlemiyorlar.Tskler anlayisiniz icin

Sizce bir insanin kisiligi karakteri degilde ayyy ogretmenmissin bnm ogulla bi tanissan deseler.Bu sizce maas vesaire yonu olmaz mi sirf ogretmen rahat meslek vs sirf bu yuzden olmasi hosuma gitmiyor .Tercih edilen siz degilsiniz bu durumda uzgunum mesleginiz tercih edilwn

Tamam hos degil de reddet gitsin canim ne var bunda. Cok usteleyince de tersle yani. Bosver hem iliskin de varmis zaten. Onemseme.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ahahah cok guldum :KK70: Vallahi tersi de, ben muhendisim, anneanneme en son gittigimde ogretmen niye olmadin, ogretmenler kizlar peynir ekmek gibi gidiyor, sen evde kaldin bu kafayla demisti, bir hisim :KK70::KK70: Aklima anneannem geldi:KK70:

anneannelerimiz aynı düşünüyor :KK70: ben de mühendisim. yavrum öğretmen olsaydın ne güzel olurdu. tatilin de var. hem bayan için en iyi meslek. bi de öğretmen arkadaşın olurdu evlenirdin diye. şu an benim evlenmem için bir beklentisi yok :KK70:

konu sahibi benm ev arkadaşım da sınıf öğretmeni. mezun olduğundan beri en az 20 kişi ailesine kız istemek için haber göndermiş. öğretmen gelin pek seviliyor :-)

aynı bölümdeyiz benim de 3 aya bitiyor inş okulum ama atanamayınca bir albenisi yok mesleğin, ben teyzelerin yerinde olsam kpss sonçlarını beklerdim :KK53:
bana toplu taşıma araçlarında takılan teyzeler oluyor. bazısı duymuyor sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum, sanki millete duyurmaya çalışıyormuşum gibi algılanıyor dışardan ki böyle anlaşılmaktan nefret ederim. böyle şeylere sebep oldukları için sinir oluyom teyzelere. söz konusu evliliğe, oğla gelince ilgilenmiyorum diyip susuyorum, en güzeli miss:KK45:

X