- 11 Kasım 2014
- 275
- 325
- 37
hahaha bu adam 36 yaşına gelmiş kendi kriterleri yok mu, annesi illa öyle istiyor diye mi evlenmemiş, hey allahım :)))Ayyy eşimin teyzesi de oğluna öğretmen kız arıyor. Atanmış memur olacak, kapalı olacak, namaz kılacak, çok güzel olacak vb bir sürü kriteri varOğlu 36 yaşında evlenemedi bu zamana kadar bu kriterler yüzünden. Ha bu arada adam memur falanda değil yani. Aklıma onları getirdin.
Merhaba hanimlar :) 3. Sinif sinif öğretmenliği okuyorum ayni zamanda etut merkezinde öğretmenlik yapiyorum.Benim sıkıntım şu sürekli yaşi benden büyük teyzelerinin okuduğum bolumu sorunca " ayyy ne guzel bak bnm oğlum var ya da yigenim var ''. Ya da anneme soyluyorlarmis okul ne zaman bitecek ,calissin hemen atansin bizim oğlan onu bekliyor gibi şeyler söylüyorlarmis.Kiminize dert gelmeyebilir ama bir yerden sonra çok canimi sıktı görüştüğüm biri de var ailem biliyor .O da çok rahatsiz .Sırf rahat( onlara gore tabi) , tatili çok ,maasida iyi diye evlenilecek kiz gözüyle bakilmaktan.biktimmm!!!!
E öyle ama iki bin lira maaş var ya başka şeye bakan yok kiÖğretmen olsun nefes alsın yeterçok güldüm
Bir devlet okulunda ingilizce öğretmeniyim. Geçen gün müdür yardımcımıza bir teyzemiz gelmiş, oğlunun fotoğrafını bırakmış münasip bir öğretmen arıyormuş. Tabi kadrolu olması gerektiğini söylememe gerek yok herhalde..
Dolandırıp kaçacaksın bunları.
Merhaba hanimlar :) 3. Sinif sinif öğretmenliği okuyorum ayni zamanda etut merkezinde öğretmenlik yapiyorum.Benim sıkıntım şu sürekli yaşi benden büyük teyzelerinin okuduğum bolumu sorunca " ayyy ne guzel bak bnm oğlum var ya da yigenim var ''. Ya da anneme soyluyorlarmis okul ne zaman bitecek ,calissin hemen atansin bizim oğlan onu bekliyor gibi şeyler söylüyorlarmis.Kiminize dert gelmeyebilir ama bir yerden sonra çok canimi sıktı görüştüğüm biri de var ailem biliyor .O da çok rahatsiz .Sırf rahat( onlara gore tabi) , tatili çok ,maasida iyi diye evlenilecek kiz gözüyle bakilmaktan.biktimmm!!!!
O teyzeler ogretmenligi yarim gun calisilan yazlari 3 ay kislari 2 hafta tatil yapilan bir meslek olarak goruyor da ondan evine kocasina bagli olur ogretmen gelinler diye dusunurler :)
Kaynanamın etrafı geniş oda akrabası olan öğretmen kızı ile yayladaki komşu mühendisi tanıştırdı ama oğlan kel diye kız istememiş ama kızımız bebek gibi ve hamarattı Türk erkeklerin çoğu çirkin yakışıklı olanlarda evli sanırım
Yok bence muhendisler cirkin ben de muhendislik okudugumdan biliyorum
Evet acaip çirkindi çocuk bu matematikçilerin çoğu çirkin ama parada onlarda işte
Aynen ne kadar matematikci erkek varsa hepsi cirkin bi de sayisal bolum okuyan kizlara kezban derler aynaya bakma yok hic erkeklerde egonun bini bi para