Teyzelerin öğretmen gelin sevdasi

Bazıları evde kaldım veya kız kurusuyum diye dert yanar sendede tersi durum var demek ki çok seviliyorsun kısmetin açık , ilerin parlak , zengin olacaksın positif ol , geleceğin parlak üzülmemen gerek , bence mutlu ol , o teyzeler kolay,kolay aslında kimseyi beğenmez

Ayyy eşimin teyzesi de oğluna öğretmen kız arıyor. Atanmış memur olacak, kapalı olacak, namaz kılacak, çok güzel olacak vb bir sürü kriteri var :KK70: Oğlu 36 yaşında evlenemedi bu zamana kadar bu kriterler yüzünden. Ha bu arada adam memur falanda değil yani. Aklıma onları getirdin.
hahaha bu adam 36 yaşına gelmiş kendi kriterleri yok mu, annesi illa öyle istiyor diye mi evlenmemiş, hey allahım :)))

iyi valla ya, teyzeler oğulları için meslek belirliyosa biz de belirleyelim? mantıksa bizim ki de mantık.. ama biz belirleyince hoş karşılanmıyor nedense..

Merhaba hanimlar :) 3. Sinif sinif öğretmenliği okuyorum ayni zamanda etut merkezinde öğretmenlik yapiyorum.Benim sıkıntım şu sürekli yaşi benden büyük teyzelerinin okuduğum bolumu sorunca " ayyy ne guzel bak bnm oğlum var ya da yigenim var ''. Ya da anneme soyluyorlarmis okul ne zaman bitecek ,calissin hemen atansin bizim oğlan onu bekliyor gibi şeyler söylüyorlarmis.Kiminize dert gelmeyebilir ama bir yerden sonra çok canimi sıktı görüştüğüm biri de var ailem biliyor .O da çok rahatsiz .Sırf rahat( onlara gore tabi) , tatili çok ,maasida iyi diye evlenilecek kiz gözüyle bakilmaktan.biktimmm!!!!

bıkma bu devirde çok normal bunlar,artık özellikle öğretmen bayanları kapma yarışında millet.

benim çalıştığım okula gelirlerdi,hatta yalan söylerdim artık,görüştüğüm biri var derdim.olsun bizim oğlanla da bi görüş belki beğenirsine kadar getirirlerdi konuyu

hatta hiç unutmuyorum biri sabahın sekizinde gelmişti evimize burada bekar bi öğretmen varmış diye :KK70:

Ay evet ya bana da neden öğretmen olmadın diyen oluyor :KK53:

kpssye girip hala olma şansım var, neden olmuyormuşum

kocamla, çocuğumla ilgilenirmişim

hangi koca hangi çocuk diyeceğim ama öğretmen olmadığımdan yok zaar :confused:

Bir de ücretli mi kadrolu mu diye ayrım yapıyorlarmış benim duyduğuma göre :KK48:

Merhaba hanimlar :) 3. Sinif sinif öğretmenliği okuyorum ayni zamanda etut merkezinde öğretmenlik yapiyorum.Benim sıkıntım şu sürekli yaşi benden büyük teyzelerinin okuduğum bolumu sorunca " ayyy ne guzel bak bnm oğlum var ya da yigenim var ''. Ya da anneme soyluyorlarmis okul ne zaman bitecek ,calissin hemen atansin bizim oğlan onu bekliyor gibi şeyler söylüyorlarmis.Kiminize dert gelmeyebilir ama bir yerden sonra çok canimi sıktı görüştüğüm biri de var ailem biliyor .O da çok rahatsiz .Sırf rahat( onlara gore tabi) , tatili çok ,maasida iyi diye evlenilecek kiz gözüyle bakilmaktan.biktimmm!!!!

O teyzeler ogretmenligi yarim gun calisilan yazlari 3 ay kislari 2 hafta tatil yapilan bir meslek olarak goruyor da ondan evine kocasina bagli olur ogretmen gelinler diye dusunurler :)

Kaynanamın etrafı geniş oda akrabası olan öğretmen kızı ile yayladaki komşu mühendisi tanıştırdı ama oğlan kel diye kız istememiş ama kızımız bebek gibi ve hamarattı Türk erkeklerin çoğu çirkin yakışıklı olanlarda evli sanırım
O teyzeler ogretmenligi yarim gun calisilan yazlari 3 ay kislari 2 hafta tatil yapilan bir meslek olarak goruyor da ondan evine kocasina bagli olur ogretmen gelinler diye dusunurler :)

Kaynanamın etrafı geniş oda akrabası olan öğretmen kızı ile yayladaki komşu mühendisi tanıştırdı ama oğlan kel diye kız istememiş ama kızımız bebek gibi ve hamarattı Türk erkeklerin çoğu çirkin yakışıklı olanlarda evli sanırım

Yok bence muhendisler cirkin ben de muhendislik okudugumdan biliyorum :KK70:

öğretmen her şeye gider diye düşündüklerindendir.lise mezunu bile olur öğretmene ama muhendis doktor deyince korkuyorlar

Eve erken gelir oğlumun yemeğini yapar, çocuklarıyla ilgilenir, maaşı da iyi oğlumu ezecek kadar da değil diye sıralayan bir teyzemiz oğluyla görüşmesini teklif ettiği kız nazikçe reddetti diye arkasından kızın ne ukalalığını bıraktı ne kendini beğenmişliğini. Oğluna bakıcı arayan teyze biricik oğlunun reddedilme fikrine dahi katlanamadı çünkü.

Evet acaip çirkindi çocuk bu matematikçilerin çoğu çirkin ama parada onlarda işte

Aynen ne kadar matematikci erkek varsa hepsi cirkin bi de sayisal bolum okuyan kizlara kezban derler aynaya bakma yok hic erkeklerde egonun bini bi para :KK70:

Yakışıklı olanında doğru düzgün mesleği yok ama kızı kandırmak için ağzı iyi laf yapıyor seviyorum ve aşk kelimelerini iyi kullanıyor
Aynen ne kadar matematikci erkek varsa hepsi cirkin bi de sayisal bolum okuyan kizlara kezban derler aynaya bakma yok hic erkeklerde egonun bini bi para :KK70:

X