- 9 Haziran 2011
- 616
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yine dua et böylesin ya ailende ille ögretmen bulucaksın sen anca ögretmenle evlenebilirsin dese sundan örek veriyim kardesim de ögretmen ve cıktıgı müzede görevli sanat tarihi mezunu annem babama bıraz cıtlatmıs ben öyle damat istemem söyle kızına o itfaiyeden ayrılsın demiss :)) kendince dalga gecıyo ögretmen anca ögretmenle evlenir demis yoksa bu evi terk ederim size hayatı dar ederim demis kardesimin daha tam haberi yok babaın söylediklerinden yaza isteme olcak bakalım o zaman neler yapıcak 7 senedir benim esimi istemeyen bu damadıda istemicekMerhaba hanimlar :) 3. Sinif sinif öğretmenliği okuyorum ayni zamanda etut merkezinde öğretmenlik yapiyorum.Benim sıkıntım şu sürekli yaşi benden büyük teyzelerinin okuduğum bolumu sorunca " ayyy ne guzel bak bnm oğlum var ya da yigenim var ''. Ya da anneme soyluyorlarmis okul ne zaman bitecek ,calissin hemen atansin bizim oğlan onu bekliyor gibi şeyler söylüyorlarmis.Kiminize dert gelmeyebilir ama bir yerden sonra çok canimi sıktı görüştüğüm biri de var ailem biliyor .O da çok rahatsiz .Sırf rahat( onlara gore tabi) , tatili çok ,maasida iyi diye evlenilecek kiz gözüyle bakilmaktan.biktimmm!!!!
Hayir buradaki çoğuinsan da hhoşuma gittiğini düşündü23 yasinda yeni atanmisken bir gun mudur beni odasina cagirdi. Heyecan yapmistim ne oldu acaba diye. Bilmem kim var görüş dedi bana. Sok oldum. Birisi sen yuz vermesen boyle seyler olmaz demis ya acaba ben de mudure mi yuz verdim, ne alaka, yapmayin ya. Evlene kadar maruz kalmaya devam edeceksiniz sevgili dert sahibi
Oyle Olsa niye dert ediyim.kendime
Su anda evlenemem erkek.arkaasimla.Aile tanidiklari da gorusmeyince dedikleri.kisiyle küsüyorlar.Arada kaldim bunaldim keske dediginiz gibi dort kose olsa.
Aynen ya benim sevgilim su an oldugum sehirde burdan gitmemek.icin ozel dusunuyorumAy yaşadık ben de öğretmenlik okuyorum
Atanmış kız istiyorlar ama gülüm kadrosuza kimse yanaşmıyor, çok sevinme hemen
Hayir buradaki çoğuinsan da hhoşuma gittiğini düşündü
.Bu durum.hem beni bunaltti hem de utaniyorum öyle şeyler konustukca buyuklerle
Kacabilirsem baska odaya kacmaya calisiyorum:)nerispost: 39163684 .!.:Yo canim, hosa gidecek bir durum yok. Ben hissederdim o muhabbetler baslayacagi canim, kasilirdim da kasilirdim
Pardon sen ne okudun haspam diyemedin mi?Aynen ya benim sevgilim su an oldugum sehirde burdan gitmemek.icin ozel dusunuyorum
Özel de calismayi dusunuyorum dedigimde
Onlar yarim ogretmen diyen.bile oldu ..:0
Canimi işte hep aile buyukleri tanidik olunca bir şeydemiyorum .Bu hhalde bile kusuyorlar.Bildiğin maasi da iyi .eve de erken gelir temizliğiyyemeğiyaparPardon sen ne okudun haspam diyemedin mi?
Yarım öğretmenmiş, onlar yürüyen 2 bin tl arıyorlar gelin falan değil :)
Biri bana kadron varsa seni oğluma alayım derse, seni de oğlunu da .... derim :)
Bir kıymetli onların evladı sanki he Evleneceği kıza kadar karışıyorlar he Hiç kimse kültürü huyu bize uygun mu tamam öğretmen ama ya çok arsızsa demiyor. Öğretmen olsun nefes alsın yeter diyorlarCanimi işte hep aile buyukleri tanidik olunca bir şeydemiyorum .Bu hhalde bile kusuyorlar.Bildiğin maasi da iyi .eve de erken gelir temizliğiyyemeğiyapar
CÇocukla da ilgilenir.oğlumun da gönlünü yapar dertleri bu yani sadece
Bir devlet okulunda ingilizce öğretmeniyim. Geçen gün müdür yardımcımıza bir teyzemiz gelmiş, oğlunun fotoğrafını bırakmış münasip bir öğretmen arıyormuş. Tabi kadrolu olması gerektiğini söylememe gerek yok herhalde..
Öğretmen olsun nefes alsın yeter çok güldümBir kıymetli onların evladı sanki he Evleneceği kıza kadar karışıyorlar he Hiç kimse kültürü huyu bize uygun mu tamam öğretmen ama ya çok arsızsa demiyor. Öğretmen olsun nefes alsın yeter diyorlar