Ayyy eşimin teyzesi de oğluna öğretmen kız arıyor. Atanmış memur olacak, kapalı olacak, namaz kılacak, çok güzel olacak vb bir sürü kriteri varOğlu 36 yaşında evlenemedi bu zamana kadar bu kriterler yüzünden. Ha bu arada adam memur falanda değil yani. Aklıma onları getirdin.
O kadar ince düşünmeye başlamışlar mı yahu? Korkulur valla bunlardan
öğrenim kredisi borcu olmayanları arıyorlardı bi ara onlara noldu acaba
inanırım ben mimar olduğumda babaannemin tepkisi ; ''napcaktın mimar olup öğretmen olsaydın hemen evlenirdin,tatilin maaşın belli olurdu ,öğretmen istiyor millet mimar olup napcaktın şimdi kimse istemez işte''..vb. saçma sapan anekdotları var bu yaş gruplarınınMerhaba hanimlar :) 3. Sinif sinif öğretmenliği okuyorum ayni zamanda etut merkezinde öğretmenlik yapiyorum.Benim sıkıntım şu sürekli yaşi benden büyük teyzelerinin okuduğum bolumu sorunca " ayyy ne guzel bak bnm oğlum var ya da yigenim var ''. Ya da anneme soyluyorlarmis okul ne zaman bitecek ,calissin hemen atansin bizim oğlan onu bekliyor gibi şeyler söylüyorlarmis.Kiminize dert gelmeyebilir ama bir yerden sonra çok canimi sıktı görüştüğüm biri de var ailem biliyor .O da çok rahatsiz .Sırf rahat( onlara gore tabi) , tatili çok ,maasida iyi diye evlenilecek kiz gözüyle bakilmaktan.biktimmm!!!!
Evet o da var .Arkadasim da hemsire o da sinirleniyor.artik(Bkz: Hemşire gelin) takıntısı daha yaman bence.
Evet ya alan.sinavi geldiğini onlardan ogrendimst: 39163279 .!.:Sözleşmeli misin kadrolu musun, ne zaman merkeze geçersin köyden diye de soruyorlardı. Yönetmeliği bizdden iyi biliyordu teyzeler:)
Çok şükür nadiren de.olsa cikiyor beni anlayan.Bnm anlatmak istediğim de bu maddiyata bakilmasi.Artik da bunattioff aynı dert benim başımda da var bende memurum , devamlı annemi sıkıştırıyorlar , gelelim isteyelim üstelik 2 senelik görüştüğüm biri var ailem falan herkes biliyor sözlü gibi bişeyiz , hala anlamıyorlar birde arsızlar maaşımı soranlar varmış , kafayı yiycem, önceden kriterler akıllı uslu temiz oturaklı kız olsun derken şimdi öğretmen olsun memur olsun oldu, valla her şey para olmuş...