Teyzelerin öğretmen gelin sevdasi

öğrenim kredisi borcu olmayanları arıyorlardı bi ara onlara noldu acaba

Evet ben de sinir bozucu zamanlar yaşamıştım.
Sevgilim var annem biliyor ama babam bilmiyor. Soranlara, gelenlere de aile büyükleri dolayısıyla sevgilisi var denmiyor. Annem bir şekilde bertaraf ediyor ama olan ona oluyordu. Bir arkadaşı dayıma küsmüştü ben oğluyla görüşmek istemedim diye. Bir yandan sevgilim sıkıştırıyor bu ne böyle doğu adetleri mi var, tersleyin gitsinler diye; bir yandan annem sıkıştırıyor görüştüğü biri var diyemem tanıdıklar soruyor laf olur diye... off çok daralmıştım... Yüzüğü taktım da rahatladım.

OTE="okypete, post: 39163144, member: 412920"]tamamdır. düzelttim ben..[/QUOTE]
Cok teşekkürler

163232, member: 234221"]Evet ben de sinir bozucu zamanlar yaşamıştım.
Sevgilim var annem biliyor ama babam bilmiyor. Soranlara, gelenlere de aile büyükleri dolayısıyla sevgilisi var denmiyor. Annem bir şekilde bertaraf ediyor ama olan ona oluyordu. Bir arkadaşı dayıma küsmüştü ben oğluyla görüşmek istemedim diye. Bir yandan sevgilim sıkıştırıyor bu ne böyle doğu adetleri mi var, tersleyin gitsinler diye; bir yandan annem sıkıştırıyor görüştüğü biri var diyemem tanıdıklar soruyor laf olur diye... off çok daralmıştım... Yüzüğü taktım da rahatladım.[/QUOTE]
Evet haklisiniz gercekten çokdaraldim artik.Arkadasin biri dalga ggeçmiş ama bir yerden sonra çok bunaltici olabiliyor.Aile tanidiklari da kusuyor biz de ayni (

Benim bi arkadas da banasormustu.
Abime ogretmen veya kuran kursu hocasi ariyoruz var mi tanidigin diye
Tabii isten erken gelip ogullarinun karnini doyurqcak. Bol bol tatili var ee maasi da iyi daha ne olsun

inanırım ben mimar olduğumda babaannemin tepkisi ; ''napcaktın mimar olup öğretmen olsaydın hemen evlenirdin,tatilin maaşın belli olurdu ,öğretmen istiyor millet mimar olup napcaktın şimdi kimse istemez işte''..vb. saçma sapan anekdotları var bu yaş gruplarının

E="ladiesinlavender, post: 39163242, member: 655104"]Eğer o teyzeler konuştukça zevkten dört köşe olmuyorsan bende bişey bilmiyorum. Ayol kapanın elinde kalıyorum taliplerim kapıda sıra oldu kış diyorum gitmiyorlar [/QUOTE]
Oyle Olsa niye dert ediyim.kendime
Su anda evlenemem erkek.arkaasimla.Aile tanidiklari da gorusmeyince dedikleri.kisiyle küsüyorlar.Arada kaldim bunaldim keske dediginiz gibi dort kose olsa.

Erkek arkadaşımdan sonra, keşke ben de öğretmenlik okusaydım dedim. Valla büyük rahatlık. Belki de davulun sesi uzaktan hoş ama baya hoş yani :))

Ya arkadaşlaryapmayin .Ben bu durumdan zevk alsam size niye danisiyim.Ayni sorunu yasayan elbet vvardır tepkileri nasildi diye.merak ettim.Sizin karakterinizle yada sevdiği için değilde mesleginizle evlenilmesi hosunuza gider miydi !!!

st: 39163279 .!.:
Sözleşmeli misin kadrolu musun, ne zaman merkeze geçersin köyden diye de soruyorlardı. Yönetmeliği bizdden iyi biliyordu teyzeler:)
Evet ya alan.sinavi geldiğini onlardan ogrendim

off aynı dert benim başımda da var bende memurum , devamlı annemi sıkıştırıyorlar , gelelim isteyelim üstelik 2 senelik görüştüğüm biri var ailem falan herkes biliyor sözlü gibi bişeyiz , hala anlamıyorlar birde arsızlar maaşımı soranlar varmış , kafayı yiycem, önceden kriterler akıllı uslu temiz oturaklı kız olsun derken şimdi öğretmen olsun memur olsun oldu, valla her şey para olmuş...

Çok şükür nadiren de.olsa cikiyor beni anlayan.Bnm anlatmak istediğim de bu maddiyata bakilmasi.Artik da bunatti

23 yasinda yeni atanmisken bir gun mudur beni odasina cagirdi. Heyecan yapmistim ne oldu acaba diye. Bilmem kim var görüş dedi bana. Sok oldum. Birisi sen yuz vermesen boyle seyler olmaz demis ya acaba ben de mudure mi yuz verdim, ne alaka, yapmayin ya. Evlene kadar maruz kalmaya devam edeceksiniz sevgili dert sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…