Doğuma Hazırlık Teyzeleri bi bakar misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
Evet 12+6 olmusuz bugun ikili testimiz vardi olduk. Yavrusumun 1cm daha uzamis halini gordum :) yalniz bu test sonuclari 15gun sonra cikiyormus cok canim sikildi, daha erken bekliyordum. Neyse doldurduklari kagitta bi deger vardi 1,01 gibi bisi bu ense kalinligimi acaba? Bide teyzeleri cinsiyet icin 3hafta sonra dedi var mi yeni resmi ile tahmin edebilecek olanlar ? :)

Eklentiler

• IMG-20150317-WA0000.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 173
İkili testin sonucu o kadar geç çıkmıyor diye biliyorum. Gerçi bana da 1 hafta sonra dediler ama daha erken çıkmıştı. O değerin ne olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ense kalınlığı olabilir, burun kemiği olabilir. Cinsiyet konusuna gelince ikili testte ultrasonla bakan doktora eşim sormuştu cinsiyeti belli midir diye doktor şuan çok erken ama belli olabilecekleri söylüyoruz zaten demişti ve tam muayene sonunda erkek olabilir demişti. Yarın kontrolümüz var bakalım büyük ihtimal erkek

Sagol canim hayirli sonuclar alirsin insAllah. Ben devlete gidiyorum belki o yuzden bu kadar gec cikiyor sonuc. İnternetten ogrenebiliyormusuz ins daha erken ogrenirim :) Buarada ozele gitsem cinsiyeti soyleyebilirler mi acaba ya 3hafta beklemek istemiyorum , cok merak ediyorum

Ben özele gidiyorum canım ilk olumsuz gebelikten sonra devlete gitmeye cesaret edemedim açıkçası. Doktorumdan memnunum Cinsiyetini söylerler mi bilemiyorum ama dene şansını kızsa uzun süre saklayabiliyor çünkü sanırım bizimki erkek olduğu için erken gösterdi. Rabbim gönlüne göre verir inşallah her şey gönlünce olsun

ben hislerimle bir yanıt vereceğim erkeğe benzettm canım hayırlı evlat olsun inşallah :)

merhaba canım bende devlette yaptırdım 2li testimi 9 martta sonuç için 10-15 gün dediler ama 3 güne çıkmış sonuç . elinde barkod varsa ordaki numara ile tahlil sonucuna netten bakabiliyorsun. ben baktım rastgele acaba mı diye bi baktım çıkmış hemde 3. gün çıkmış dün gittim aldım çok şükür herşey yolunda. cinsiyet içinde söylemiyor 16. haftada belli olur diyor ama özelde herkes 12de öğreniyor. özele gitmek şart oldu

Bence erkek ama yinede hayırlısı bnde 20 hft 5 günlük gebeyim içime doğdu heralde 1.01 de ense kalınlığı gayet iyi 9 cm de risk var sonucuda cok takma ticari araclar bunlar ense kalınlığı ve burun kemiğinin gelişmesi önemli bn özele gidiorum 12 hft mın bittigi gün kızımı ögrenmiştim hemde kilom oldugu halde ultroson cihazı farkından dolayı neyse cnm yinede sen bilirsin kib

Bunu öğrendiğim iyi oldu canım bende ara ara kontrol ederim o zaman :) tşk ederim.
Özelde kesin deseler hiç düşünmez giderim de emin olamıyorum.. Sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar inş.

Hayırlısı inş canım. Sen nereye gittin acaba? baktım olmuyor giderim belki :) çünkü insan çok merak ediyor.

Bunu öğrendiğim iyi oldu canım bende ara ara kontrol ederim o zaman :) tşk ederim.
Özelde kesin deseler hiç düşünmez giderim de emin olamıyorum.. Sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar inş.

aynen canım bebişin pozisyonu uygun olmadığı sürece ne özel ne devlet yine görünmicek :)

aynen canım bebişin pozisyonu uygun olmadığı sürece ne özel ne devlet yine görünmicek :)

Canım cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı olsun :) Kaç haftalıkken öğrendin acaba? Bide devlettemi özeldemi öğrendin? Ben hala bilmiyorum çok merak ediyorum :)

Canım cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı olsun :) Kaç haftalıkken öğrendin acaba? Bide devlettemi özeldemi öğrendin? Ben hala bilmiyorum çok merak ediyorum :)

13 hafta 1 günlükken özele gittim canım orda öğrendim. geçen hafta rahatsızlanmıştım devletteki doktoruma gittim 14 hafta 4 günlüktü hatta bebiş 15 hafta 5 günlük çıktı ultrasonda ona rağmen söylemedi. 16 nisanda 3lü tarama var o zaman belli olur dedi. bu arada teşekkür ederim canım darısı başına ama sen ne hissediyorsan odur :)

Benin tontinimin ultrason fotosuna cok benzettim ..Allah bilir de biz bilemeyiz..ama içimden erkek geçti..Hayırlı evlat olsun..amin

Yok bi tek bunu verdi aslında doktordan erkek dedi ama farklı bi doktordan ikiside olabilir dedi kafam çok karıştı Benim iki kızım var zaten Allah bilir ama hayırlısıyla erkek istiyorum eşim daha çok istiyor

Kızlar lütfen banada bi tahminde bulunun meraktan çatlicam

bizimde böyle fotomuz var bize doktor kesin erkek dedi. kendini erkeğe alıştır dedi. ama hafta küüçük olduğu için yüzde 70lik pay ile söylüyorum dedi. 13 +1 günlüktü söylediğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…