- 6 Aralık 2012
- 132
- 37
-
- Konu Sahibi Belki1Gun87
Sagol canim hayirli sonuclar alirsin insAllah. Ben devlete gidiyorum belki o yuzden bu kadar gec cikiyor sonuc. İnternetten ogrenebiliyormusuz ins daha erken ogrenirim :) Buarada ozele gitsem cinsiyeti soyleyebilirler mi acaba ya 3hafta beklemek istemiyorum , cok merak ediyorum
Evet 12+6 olmusuz bugun ikili testimiz vardi olduk. Yavrusumun 1cm daha uzamis halini gordum :) yalniz bu test sonuclari 15gun sonra cikiyormus cok canim sikildi, daha erken bekliyordum. Neyse doldurduklari kagitta bi deger vardi 1,01 gibi bisi bu ense kalinligimi acaba? Bide teyzeleri cinsiyet icin 3hafta sonra dedi var mi yeni resmi ile tahmin edebilecek olanlar ? :)
ben hislerimle bir yanıt vereceğim erkeğe benzettm canım hayırlı evlat olsun inşallah :)
Evet 12+6 olmusuz bugun ikili testimiz vardi olduk. Yavrusumun 1cm daha uzamis halini gordum :) yalniz bu test sonuclari 15gun sonra cikiyormus cok canim sikildi, daha erken bekliyordum. Neyse doldurduklari kagitta bi deger vardi 1,01 gibi bisi bu ense kalinligimi acaba? Bide teyzeleri cinsiyet icin 3hafta sonra dedi var mi yeni resmi ile tahmin edebilecek olanlar ? :)
merhaba canım bende devlette yaptırdım 2li testimi 9 martta sonuç için 10-15 gün dediler ama 3 güne çıkmış sonuç . elinde barkod varsa ordaki numara ile tahlil sonucuna netten bakabiliyorsun. ben baktım rastgele acaba mı diye bi baktım çıkmış hemde 3. gün çıkmışdün gittim aldım çok şükür herşey yolunda. cinsiyet içinde söylemiyor 16. haftada belli olur diyor ama özelde herkes 12de öğreniyor. özele gitmek şart oldu
Bence erkek ama yinede hayırlısı bnde 20 hft 5 günlük gebeyim içime doğdu heralde1.01 de ense kalınlığı gayet iyi 9 cm de risk var sonucuda cok takma ticari araclar bunlar ense kalınlığı ve burun kemiğinin gelişmesi önemli bn özele gidiorum 12 hft mın bittigi gün kızımı ögrenmiştim hemde kilom oldugu halde ultroson cihazı farkından dolayı neyse cnm yinede sen bilirsin kib
Banada kız gibi geldi hayirlisi
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım bende ara ara kontrol ederim o zaman :) tşk ederim.
Özelde kesin deseler hiç düşünmez giderim de emin olamıyorum.. Sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar inş.
aynen canım bebişin pozisyonu uygun olmadığı sürece ne özel ne devlet yine görünmicek :)
Canım cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı olsun :) Kaç haftalıkken öğrendin acaba? Bide devlettemi özeldemi öğrendin? Ben hala bilmiyorum çok merak ediyorum :)
Daha farkli foto yokmu yandan mesela konu sahibininki gibiKızlar lütfen banada bi tahminde bulunun meraktan çatlicam
Kızlar lütfen banada bi tahminde bulunun meraktan çatlicam