Teyze Oldum Teyze :)

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
0
İstanbul
Canlarım en mutlu anımı sizlerle paylaşmak istedim.:1hug:

Kızkardeşim bugün 1 sularında sezeryanla 3.750 gram ağırlığında olan bebişini dünyaya getirdi.zemuszemus

Çok mutluyum teyze oldum teyze...

Şuan ikisi de sağlıklı ama kardeşimin çok ağrısı varmış eyvahedigeldismile

teyze olmak harika bir duygu.. kutlarım a.s. hayırlı olsun, anneli babalı büyüsün inşallah.

Tadına doyum olmaz teyzeliğin.
Hayırlı olsun.
Allah analı babalı büyütsün.
Maşallah kilosuda iyiymiş.
Kardeşine de geçmiş olsun, ağrısı sızızı kalmaz inş.

Tadına doyum olmaz teyzeliğin.
Hayırlı olsun.
Allah analı babalı büyütsün.
Maşallah kilosuda iyiymiş.
Kardeşine de geçmiş olsun, ağrısı sızızı kalmaz inş.

Teşekkür ederim canım çok saol...a.s.

Şimdilik ağrısı varmış çok.Belinden aşağısını hissetmiyormuş.

Bacaklarını kıpırdatamıyormuş.Az evvel konuştum doktoru iğne yapıp serum takmış.

hayırlı uğurlu olsun analı büyüsün inşallah gözünüz aydın

Teşekkür ederim.Amin...a.s.

hayırlı olsun gözünüz aydın canım
bende 3 erkek teyzesiyim onları sevmekten hastanede ilk gün kendi kızımı teyzecim diye sevdim hiç unutmam dikişlerim patlıcaktı gülmekten
yeğen sevgisi bambaşka

opuyorumnanaktan Allah iyiliğini versin insan heyecandan ne yapacağını bilemiyor değil mi...

Sizinkileri de Allah bağışlasın gülüm.

Ben uzakdayım ama :çok üzgünüm: Kardeşim ve annem kayseride ben daha gidemedim yakında gidip görücem inşallah.

Teyzesi yesin onu yesin opuyorumnanaktan

tebrik ederim bende geleceğin teyzesi olucam inş.kaydirigubbakcemile3 değişik bir duygudur allah analı babalı büyütsün

hemde ne heyecan düşün artık sırnaşık şey
en kısa zamanda gider koklarsın inş. yeğenini
senin bebişin var mı bilmiyorum ama yoksa Allah sanada yaşatsın bu duyguyu
varsada Allah bağışlasın bebişini canım

ayyyyy ne güzel ya dünyaya bir melek geliyor onunla herkes mutlu oluyor allah bağışlasın

Benim yok daha bebişim canım.İnşallah en kısa zamanda biz de düşünüyoruz :asigim:

Teşekkür ederim tekrardan olumunekankayizsmile

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

Az evvel annemle konuştum tekrardan.Hala çok ağrısı varmış kardeşimin :sinifsinif:

İnşallah en kısa zamanda toparlar kendini.

Hemşireler birazdan yürütmeye çalışacaklarmış.Buara bebişimiz de 3 kere emmiş yesinler onun süt emmesini yesinler opuyorumnanaktan

Ne güzel sağlıkla büyüsün ömrü uzun bahtı açık olsun :Saruboceq:
Tebrik ederim senide kızkardeşinmide :1hug:

Mavim opuyorumnanaktan Ne de iyi bilirim bu duyguyu :asigim:
Ağlamaktan gözlerimiz şişmişti hepimizin :asigim:
Umarım en kısa zamanda kavuşursun yeğenine, öpüp kolarsın mis mis opuyorumnanaktan
ılk yeğenim doğduğu an yanında olamamıştım ablamın, o gün sınavım vardı, yalvardım hocaya ama izin veremem dedi :gitme:
Akşamına gitmiştim anca, bu saatte göremezsiniz dediler, dedim ızmir'den bunun için geldim, kralı gelse tanımam çekil yolumdan :roflol:
10 ay sonra diğer ablamın kızı doğdu, onun doğumunda bulunabildim opuyorumnanaktan
Böyle bir sevinç yok gerçekten, o anları ölsem gitsem unutmam...
Yeğen sevgisi öyle başka ki bir haftasonu ızmir-Ankara, bir haftasonu ızmir-ızmit yapardım bana mısın demezdi yollar...
Şimdi diyorum ki kendi çocuğum olsa anca bu kadar severim heralde :asigim:
Daha fazla sevgiyi hayal edemiyorum :asigim:

Kuzum bal böceğim...olumunekankayizsmile

Uzaklık çok ama çok zor bu gibi durumlarda...Beni en iyi anlayan sensindir.

Ben de şimdi gidemiyorum,gitmek istiyorum ama gidemiyorum işte.Çünkü damadımızın ailesiyle sorunlarımız oldu geçmişte.O lafları unutamadığım için gidemiyorum.

Onlarla orda karşılaşmamak için göndermiyor eşim de.

Beraber gideceğiz tek gönderemem diyor.Haziran başında inşallah gidip kucağıma alacağım minik eren ibrahimi opuyorumnanaktan

Senin yeğenlerini de Allah bağışlasın canım benim :1hug:

tebrikler mavicim a.s.allah analı babalı büyütsün işallah kardeşininde en kısa zamanda ağrısından kurtulurda doya doya yaşar anneliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…