Bebek İkinci El Teveden alışverişe pişmanım

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Göğüs pompası aldım 70 liraya. Diyaframı arızalı çıktı. Ama bayan haliyle kabul etmiyor. Paramı da yollamıyor. Güle güle harcasın. Bu tarz alışverişlerden bu gibi tipler yüzünden korkar oldum. Resimlerden fotolardan makinanaın sağlam olup olamdığını anlamk imkansız. Bu hataya düştüm. Sizler de düşmeyin.
Sağlıcakla

Ben kendisine vakum göndermeyi teklif ettim zaten ,beddua eden kendisi...Bence sana satış yapanlar birkaç kez düşünmeli,zaten o kadar soru sormuştun li ayrı ayrı sana cevap yazmıştım hatta bayağa germiştin de geri gönder demiştim ürünü,yok yok tamam demiştin.Keşke gönderseymişin.Ha bu arada ben ürünü 1 hafta önce kensine gönderdim açıklama bugün geldi,lütfen dikkate alın karar verirken.Benim de ilk satışımdı böyle bir yanılgıya düştüm siz de düşmeyin.Bebeğim için sizlerden dua ediyorum 3 kuruş için yavruma beddua edildi,parası nerden çıkar bilemem ne demek.Ben bu sayfada asla böyle bişeyle karşılaşmadım,o kadar ürün aldım lütfen sizlerden ricam nasıl ben size memnuniyette bulundum sizler de bana düşüncelerinizi yazın.

bebeğine niçin beddua edeyim. saçmalama. ben de 2 aylık bebek annesiyim. allah korusun onları.olan oldu.yapacak bişiy yok. sağlık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…